Egtved
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 29. oktober 2020

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 29. oktober 2020

DR1

00:25  

Taggart: Med koldt blod
Taggart: Med koldt blod Ruth Wilson, direktør for et kosmetikfirma, står af toget, spadserer op til sin mands bil og skyder ham seks gange. Den simpleste sag, Jim Taggart har haft i månedsvis. Indtil det viser sig, at Ruth Wilsons mand allerede var død, da hun skød ham. Pludselig er sagen ikke længere så enkel... Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion: Haldane Duncan.

01:45  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

01:50  

Til undsætning (14:48)
Til undsætning (14:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

02:40  

Kender du typen? 2017 (9)
Kender du typen? 2017 (9) I aftenens program skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, hvilken kendt dansker der starter sin dag med ro-træning - og slutter den med et vodkashot. De to livsstilseksperter kommer på en særlig prøve, da de bliver udfordret i hovedpersonens anden træningsdisciplin; hulahopring. Den ene af eksperterne slipper mere overbevisende fra udfordringen end den anden... Vært: Mads Steffensen.

03:25  

Bonderøven 2019 (7:8)
Bonderøven 2019 (7:8) Der kommer et nyt familiemedlem til Kastaniegården: Labradorhvalpen Kajsa. Det er usædvanligt tørt, og fårene mangler græs, men heldigvis finder de vej til skræpperne bag stalden. Og så får Frank endelig lavet årer til sin finske stammebåd.

04:10  

De usårlige betjente (4:4)
De usårlige betjente (4:4) Michael Molin har været politibetjent i forreste linje i 17 år. Da København d. 14. februar 2015 bliver ramt af et terrorangreb forlader Michael sin søns fødselsdag for at tage på arbejde og jagten på en terrorist eller flere går ind. Aldrig har Michael været så klar til at tage et andet menneskes liv. Men jobbet som betjent er ved at slide Michael op både fysisk og mentalt, og da hans gode kollega Jesper Jul året efter bliver skudt, er Michaels bæger fyldt op.

04:45  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:10  

Dyrehospitalet (6:8)
Dyrehospitalet (6:8) Der skal udføres en nødoperation på et fem dage gammelt føl, hvis blære er sprunget og har fyldt dens bug med væske. Anders møder en gruppe frivillige, der fjerner affald fra strande. Mens politihunden Jänta har fået en tumor på sin pote, som skal opereres.

06:10  

Kontant: Handicapsvindleren
Kontant: Handicapsvindleren Kontant undersøger en virksomhed, der tilsyneladende udnytter nogle af samfundets svageste borgere. Svært handicappede oplever, at deres underskrifter forfalskes, og at deres livsvigtige hjælpere ikke får løn. Det viser sig, at manden, der står i spidsen for virksomheden, har helt særlige forudsætninger for at forstå de handicappedes situation. Vært Jacob Kragelund. www.dr.dk/kontant

07:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:25  

Skibsvrag fra 2. Verdenskrig
Skibsvrag fra 2. Verdenskrig 2. Verdenskrig efterlod et stort antal sunkne og havarerede skibe og ubåde på havets bund. Efterhånden som man finder frem til dem og kan scanne dem og bruge 3D til rekonstruktioner, begynder vragene at tale deres eget sprog. Fra vraget af Arizona ved Pearl Harbor til en sunken ubåd ved North Carolina, det tyske slagskib, Bismarck, og ikke mindst sænkningen af SS Leopoldville som juleaften 1944 blev ramt af en tysk ubåds torpedo, og hvor hundredvis af soldater mistede livet på grund af misforståelser og inkompetence.

01:10  

Otte år med Obama (4:4)
Otte år med Obama (4:4) I 2008 vinder Barack Obama en historisk sejr over republikaneren John McCain. Han bliver den første afro-amerikanske præsident, og hans løfter om en sundhedsreform, at ende Irak-krigen og bekæmpe klimaproblemer giver håb verden over. I sidste afsnit om Barack Obamas første valgperiode bliver Osama Bin Laden opsporet i Pakistan, og Obama bliver genvalgt i 2012. Kort efter bliver 20 skolebørn skudt i Connecticut. Alligevel møder hans arbejde med at stramme våbenlovgivningen modstand.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Læringens idéhistorie (4:7)
Læringens idéhistorie (4:7) 1800-tallets skole skulle levere lydige arbejdere, I dag ser man hellere kreative entreprenører i klasselokalet. Skolen har altid været en arena for ideologiske modsætninger og politikeres gennemgribende forandringer. Blandt de medvirkende er idéhistoriker Sven-Eric Liedman og uddannelsessociolog Donald Broady.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Pingu (26)
Pingu (26)

05:10  

Masha og Bjørnen (25)
Masha og Bjørnen (25) Hjemmedyrkede ninjaer

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Ramasjang Mysteriet IV (9)
Ramasjang Mysteriet IV (9) Onkel Reje er i problemer! Der er simpelthen en fræk skurk, der har stjålet hans hat. Men hvordan er det dog sket? Den er nemlig blevet snuppet, mens han var ude at sejle. Det er et sandt mysterium... Heldigvis får Kristian hjælp af Kornelius - mon de kan fange skurken?

06:05  

Ernest & Celestine (6)
Ernest & Celestine (6)

06:20  

Luk op Luk i - KRUDT I RØVEN
Luk op Luk i - KRUDT I RØVEN Sofie forbereder en rolig hyggedag, men Katrine har alt for meget krudt i røven til at være rolig. Sofie har selv lært at tøjle sit krudt i røven, så det lærer hun videre til Katrine. Sofie Torp og Katrine Bille lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have krudt i røven.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Rod i Historien (3)
Rod i Historien (3) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig et vikingesværd til sin udstilling om vikingetiden. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

06:55  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris II (50)
Gurli Gris II (50) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (51)
Gurli Gris II (51) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Bamse og Bamselægen
Morgensang med Ramasjang | Bamse og Bamselægen Bamse er blevet sløj, men så er det heldigt, at Bamselægen kommer forbi i dag, og så får Bamse det nok bedre. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Beccas venner
Beccas venner

07:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Vovserne redder bogbussen + Vovserne redder Humdingers hoved

08:00  

Oda Omvendt (9)
Oda Omvendt (9) Lou elsker naturen. Det gør Balder ikke - og han hader, at Lou slæber naturen og al dens kriblekrablen med ind på Sort Stue; naturen hører hjemme i naturen! Hjemme fjerner Lous forældre hans insekthotel, men desværre har Oda Omvendt stadig problemer med zapperen og kan derfor ikke hjælpe - til gengæld regner hun og Lou ud, hvad der er sket med forældrenes fantasi!

08:10  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:25  

Motor Mille på cirkustur (3)
Motor Mille på cirkustur (3) Motor Mille elsker fart, hestekræfter og seje tricks. Men hos Cirkus Mascot handler det ikke om at køre motorcykel, men om at kunne dressere grise i manegen.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (24)
Vidundervovsen Vaffel (24) Vaffel og tandfeen

 
DR1

09:05  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

09:20  

Dyrene i Zoo IV (7)
Dyrene i Zoo IV (7)

10:10  

Danske Vidundere: Lille Vildmose
Danske Vidundere: Lille Vildmose Om Danmarks naturskabte vidundere. Vi er i denne uge taget til Nordjylland - til Nordeuropas største højmose, Lille Vildmose. Området er en stor svamp, som er fem meter dyb og dækker et område på 23 kvadratkilometer - det svarer til 55 millioner skolesvampe. Mosen er dannet over 1200 år og består af spagnum-planter. Og selvom det er et af de mest næringsfattige områder i Danmark - er det også et af de allersmukkeste. Sendt første gang 16.04.07

10:30  

Antikkrejlerne XVIII (2)
Antikkrejlerne XVIII (2) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:15  

Antikkrejlerne XVIII (3)
Antikkrejlerne XVIII (3) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

DR2

09:00  

USA i farver - glamour, penge og magt
USA i farver - glamour, penge og magt I midten af 1900-tallet dominerede den amerikanske elite nationen. En håndfuld velhavende familier som Rockefellers og Vanderbilts bruger enorme formuer på at opbygge deres dynastier. Roosevelts og Kennedy'erne skaber deres politiske dynastier. Mens aviskongen William Randolf Hearst fylder sine aviser med historier om deres glitrende liv. Hidtil usete arkivoptagelser og sjældne privatoptagelser fortæller historien i farver.

09:50  

USA i farver - Hollywoods storhedstid
USA i farver - Hollywoods storhedstid I begyndelsen af 1900-tallet vokser den amerikanske filmindustri. Magtfulde forretningsmænd kontrollerer studierne, og skuespillerne bliver globale ikoner. Hollywoods indflydelse vokser, men det gør kritikken også. Branchen anklages for at være umoralsk, og fjernsynet truer dets monopol. Men Hollywood fortsætter ufortrødent som USA's drømmefabrik. Hidtil usete arkivoptagelser og sjældne privatoptagelser fortæller historien i farver

10:35  

USA i farver - rejsen til Amerika
USA i farver - rejsen til Amerika I begyndelsen af det 20. århundrede ankommer millioner af indvandrere til USA - på jagt efter den amerikanske drøm. I starten bliver de budt velkommen med åbne arme, men snart lukker landet sine døre i. Immigrant-familier, der bosætter sig, må kæmpe mod forskelsbehandling og for at assimilere sig. Gennem sjældne privatoptagelser i farver dykker vi ned i historierne om indervandrelivet i USA.

11:25  

Chinatown i San Francisco
Chinatown i San Francisco Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Det kinesisk-amerikanske samfund er et mikrokosmos af USA's konplicerede forhold til sine ikke-hvide indbyggere. I Chinatown forsøger Kamau at blive klogere på, hvordan man bliver integreret i USA, mens man stadigvæk holder fast i sine kinesiske rødder.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (8)
Flaskepost fra Stillehavet (8)

09:20  

Min lille hund Mester (5)
Min lille hund Mester (5) Thomas er blevet gift. Hans kone Bibi forkæler Mester og lader ham gøre alle de ting, som Thomas ikke vil have. Det eneste problem er, at hun har en kat, Pimme, og Mester bryder sig absolut ikke om katte. Thomas fortæller Mester en historie om Alexander den store, som tog til Afrika og måtte lære klogskab af kvinderne. Den forstår Mester ikke så meget af. Men én ting er sikkert: Kvinder er klogere end mænd. Bibi er i hvert fald.

09:27  

Hunden Ib - tænker sig om en ekstra gang
Hunden Ib - tænker sig om en ekstra gang

09:30  

Sprinter Galore II - Lus (6)
Sprinter Galore II - Lus (6) Magnus har fået lus, og Sprinter og Magnus tager alverdens metoder i brug for at få de små bæster ud af Magnus' hår - men ingenting hjælper. Magnus er ved at blive vanvittig, og da Heino tilmed nævner, at lus ikke kan lide bare isser, må Sprinter og Magnus finde saksen frem ...

09:45  

Bella, Boris og Berta (3:3)
Bella, Boris og Berta (3:3) Om en uge skal Bella, Boris og Berta have deres cykler med i skolen. Bertas cykel er gammel; hvor ville hun dog gerne have en ny. Kan Bella og Boris hjælpe? Bella: Benedikte Mauritzen. Boris: Gustav Hintze Holm. Berta: Cecilie Eltebo Askebøl. Manuskript: Hanne Willumsen. Instruktion og producer: Anette Tony Hansen.

10:10  

Ramasjang yoga med Motor Mille (9)
Ramasjang yoga med Motor Mille (9) Rul rundt som en bolledej. Lav sjove yoga-øvelser med Motor Mille. Denne gang skal du også prøve at stjæle en kage ligesom Danse Staffan, og du kan lære at give dig selv en krammer.

10:20  

Junglebogen (22)
Junglebogen (22)

10:30  

Kasper og Sofie (4)
Kasper og Sofie (4) Lærer at danse

10:45  

Vilde venner II (8)
Vilde venner II (8) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Aske og Ellen, der har vagten i klubhuset. Der er efterårsrengøring på basen, så dyreburerne skal renses og sikres mod regnen. Og så skal Vilde Venner hjælpe en ged, der er kommet langt væk hjemmefra.

11:05  

Isabel og den skjulte skat (5:8)
Isabel og den skjulte skat (5:8) I Amman leder Isabel også efter nøgler. Her møder hun Maryam, som elsker at tegne huse, særligt det hus hun boede i sammen med sin familie i Syrien. Sammen tager de op til Herkules-templet og leder efter nøgler i ruinerne, men det er svært, fordi templet er faldet sammen. Maryam og Isabel kan heldigvis genskabe templet, fordi de er gode til at tegne, og det hjælper dem i jagten på endnu en nøgle.

11:20  

Skæg med bogstaver - V
Skæg med bogstaver - V I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant V, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i et par vanter i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med V.

11:45  

Min oldefars historier - Sæbekassebilen
Min oldefars historier - Sæbekassebilen Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at kaninen æder sin egen lort? Ta' med Lille Nørd på kaninhop og se, om det lykkes nørderne at finde Katrines bamse Hr. Kanin.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2019 (8:8)
Bonderøven 2019 (8:8) Der er fuld gang i Kastaniegården, hvor køerne skal være prøvekaniner for Franks nye elhegn, der drives af solceller. Portene til kalbrænderskuret får et smart lukkesystem, og moskusanden kaster sin kærlighed på sine nyklækkede, dunede ællinger.

12:55  

Nak & Æd - en bushbuck i Zambia (7:10)
Nak & Æd - en bushbuck i Zambia (7:10) Drengene har slået lejr på bredden af Luangwafloden i Zambia. Her er udsigt til stille vand, men også hundredvis af flodheste. De to venner er kun gæster på det gigantiske dyrs territorium. Herfra skal de prøve at finde en bushbuck til kokkens gryder. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:50  

Maddysten (1:8)
Maddysten (1:8) I DR's nye familieprogram, Maddysten, konkurrerer otte familier fra hele landet om at blive Danmarks bedste madfamilie. I løbet af otte uger skal familierne lave deres helt egne yndlingsretter, men de bliver også kastet ud i at flå rødspætter, nyfortolke smørrebrød, lave gourmethotdogs, malke køer, lave friturestegt street food til 100 mennesker og meget mere. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, madnørd Timm Vladimir og kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang.

14:45  

Kender du typen? 2017 (11)
Kender du typen? 2017 (11) Hvilken kendt dansker bor i et træhus, har røde lædersofaer og er vild med tulipaner? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup finde ud af i aftenens program. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:05  

Puerto Rico og USA
Puerto Rico og USA Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Puerto Rico er stadig en amerikansk koloni og muligheden for enten at blive til USA's 51. stat eller blive selvstændig, fastholder øen i et limbo. Kamau går bag nogle af myterne om puertoricanerne dels i New York dels ved at besøge paradisøen.

13:25  

Verdens mægtigste bjerge: Kilimanjaro
Verdens mægtigste bjerge: Kilimanjaro Bjerge - skrækindjagende steder med ufattelige farer. Gennem tiden har de fascineret os og lokket os op i højderne. Her udforsker vi fire af verdens mest ikoniske tinder - fra de første frygtløse pionerer, der satte alt på spil for at nå toppen til de mennesker og dyr, der kæmper for at overleve på bjergsiderne i dag. Denne gang om 'Storhedens bjerg' - Kilimanjaro.

14:10  

Robotterne flytter ind (1:2)
Robotterne flytter ind (1:2) I et helt unikt forsøg flytter seks forskellige robotter ind hos seks britiske familier med hver deres specielle behov. Psykologen og computereksperten Caroline Jay og roboteksperten Jonathan Rossiter følger eksperimentet tæt. I første afsnit skal Tutorbot hjælpe 5-årige Isaac, som er forsinket i sin udvikling. Derudover skal Fitbot, CareBot og Beam hjælpe tre familier med træning, sygepleje og bringe en ensom far, som arbejder i udlandet, tættere på sin familie.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (1)
Ramajetterne III (1) Amors pil har ramt Finn Falk, der er blevet forelsket i Hanne Riffel. Finn Falk byder hende op til dans og romantisk middag. Daten går dog ikke helt som planlagt.

12:50  

Gro og Blå redder fuglene (8:8) | Kampen om Bedstes gård
Gro og Blå redder fuglene (8:8) | Kampen om Bedstes gård Bedste fortæller, at drengen på billedet i virkeligheden er Gros Far - men da katten tog hans bedste ven, ugleungen, blev han så ked af det, at han besluttede at glemme alt om fugle og naturen. Gro giver ikke op og nu venter det endelige opgør med Arne Bjarne og hans kumpaner - men er det allerede for sent at redde gården?

12:55  

Didrik Drage (28)
Didrik Drage (28)

13:10  

Kika og Bob (13)
Kika og Bob (13) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Den Sure Mand på havnen har taget alle tingene fra legepladsen, og nu vil han smide dem i havet. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetingene tilbage.

13:45  

Det store Ramasjang Mysterie 7
Det store Ramasjang Mysterie 7 My, Frede og Kristian finder den lagerhal, hvor skurkene har holdt Kristian fanget, men nogen lokker dem i en fælde. Ved Ramasjang Sendestation er Ronni og Reichardt i gang med at montere bomben. Vil det lykkes skurkene at sprænge Ramasjang i luften?

14:00  

Byttebiksen (5)
Byttebiksen (5) Rosa har byttet sig til en flot gave, og Lotte er ved at gå ud af sit gode skind for at åbne den. Desværre er der ingen der har fødselsdag. Heller ikke Ida Sofie, der snart skal være storesøster, Sigurd, der elsker at lege med sin vilde racerbane, eller Ronja, der gerne vil bytte en bamse væk.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Ridderprinsessen Nella (24)
Ridderprinsessen Nella (24)

DR1

15:35  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Mord ved 13. hul (1)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Mord ved 13. hul (1) "Mord ved 13. hul". Barnaby er ikke ligefrem sportsfanatiker, men ikke desto mindre forsøger hans kone at overtale ham til at begynde at spille golf. Den magelige politimand er ikke begejstret for ideen, men snart må han alligevel en tur på golfbanen. Den lokale golfklub er nemlig blevet skueplads for et mord. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Martin Crisp: Nicholas Day. Instruktion: Richard Holthouse.

17:10  

Fader Brown II (9:10)
Fader Brown II (9:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

DR2

15:10  

I den bedste mening - Thalidomid affæren (3:5)
I den bedste mening - Thalidomid affæren (3:5) I slutningen af 60'erne tager et stort antal gravide kvinder en lille hvid tablet. Medicinalfirmaet hævder, at den er fuldstændig uskadelig. Den hjælper både mod kvalme og uro. Et vidundermiddel skabt i den bedste mening. Kort tid efter fødes der et utal af børn med voldsomme fysiske skader. Læger påviser en sammenhæng mellem pillen og de deforme børn, men firmaet benægter, at det er pillens skyld. Det skal snart vise sig, at bag pillens hvide uskyld gemmer sig en historie, som ændrede synet på medicinalbranchen for al tid. Tilrettelæggelse: Søs Hoffman

15:50  

I den bedste mening - Grønlandsbørnene
I den bedste mening - Grønlandsbørnene Dansk program fra 2011 I sommeren 1950 udtænker danske embedsmænd en visionær plan for det grønlandske folk. En plan der indebærer at 22 grønlandske børn skal være spydspids i den nye udvikling af Grønland, derfor sendes de til Danmark uden deres familie. Hvad ingen var klar over, var, at børnene ikke ville komme tilbage til deres familier efter endt ophold, men blive installeret på et børnehjem i Grønland - det skete i den bedste mening. Tilrettelæggelse: Anne Røgilds Sendt første gang 27.02.2011

16:30  

Besat af USA - 80erne
Besat af USA - 80erne Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. I 1980'erne synes amerikanerne, at Danmark kører lidt på frihjul når det gælder forsvaret af den frie verden. Men den helt almindelige dansker knuselsker stadig alle de mange spændende input fra USA, hvor man nu danser ved at snurre rundt på hovedet og spiser på restaurant uden kniv og gaffel. Sendt første gang 25.03.2020

17:15  

Besat af USA - 90erne
Besat af USA - 90erne Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. Alle tror at fred og fordragelighed er den nye verdensorden efter Berlinmurens fald. Men inden længe blusser krig op igen - nu i Mellemøsten og senere på Balkan. Og Danmark sender soldater i krig for første gang i det 20.århundrede i alliance med USA. Og amerikanerne præsenterer os for en ny teknologi - internettet - som viser sig at være ret smart. Sendt første gang 01.04.2020

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris V (1)
Gurli Gris V (1) Kartoffelby

15:15  

Gurli Gris V (2)
Gurli Gris V (2) Det nye hus

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Teddys hævn

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:00  

Hr. Skægs hotel - Den syge læge (11)
Hr. Skægs hotel - Den syge læge (11) Hr. Skæg må sige "gesundheit" til lægen fra Tyskland, som nyser hele tiden. Lægen vil til stranden, men det går jo ikke, når man er syg. Hr. Skæg må kæmpe for at holde lægen i sengen, så han kan blive rask.

17:15  

Sofus II (3)
Sofus II (3) Sofus lander hos Thit, der skal starte i børnehaveklasse. Thit håber meget, at hun skal sidde ved siden af sin bedsteveninde Signe, men det er ikke alt, som man selv må bestemme i skolen. Heldigvis kan de alle tre lege efter skole, og Thit giver Sofus en farvelgave inden de skal sove.

17:30  

Bamselægen - Noget i øret og en gammel bamse (8)
Bamselægen - Noget i øret og en gammel bamse (8) Seraphinas bamse Smutsa opfører sig ikke, som den plejer. Den svarer ikke, når Seraphina kalder, og den danser ikke, når der er musik. Sandra og Seraphina finder ud af, at det er fordi, Smutsa ikke kan høre. De undersøger, om den er døv, men det viser sig, at den bare har taget modellervoks i ørerne. Bagefter hjælper Seraphina Sandra med at gå stuegang hos en gammel bamse, der har brug for pleje.

17:50  

Op og hop (2)
Op og hop (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver politigymnastik.

DR1

18:00  

Spise med Price - Nordisk Mad Grand Prix
Spise med Price - Nordisk Mad Grand Prix "Nordisk Mad Grand Prix" At brødrene Price endte deres karriere som popsnedkere med den forsmædelige 2. plads ved Dansk Melodi Grand Prix 1988, har ikke fået dem helt ned med nakken. Nu kommer de stærkt igen, og stiller denne gang op i et (hjemmekomponeret) Nordisk Mad Grand Prix med smagsprøver og favoritter fra først og fremmest det norske og svenske køkken. Der bliver dog også plads til en enkelt dansk klassiker, inden spændingen om titlen som "Nordisk Mester i Nationalretter" udløses. Undervejs føjes enkelte nye nuancer og krydderier til begrebet fair play. www.dr.dk/price Sendt første gang 23.02.10

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Babettes Gæstebud med Brdr. Price (1:2)
Babettes Gæstebud med Brdr. Price (1:2) Brødrene Price udlever deres livslange drøm om at genskabe en af litteraturhistoriens berømte måltider: Babettes Gæstebud. Men det er ikke ligetil. Brødrene skal ud i et større kulinarisk detektivarbejde for at finde ud af, hvad middagen rent faktisk består af. Vi er med dem i jagten på de perfekte råvarer,og det at skabe rammerne for det perfekte selskab i Karen Blixens ånd. Værter: Adam og James Price

DR2

18:00  

Amerikanske taler der ændrede verden
Amerikanske taler der ændrede verden "Yes we can" og "Tear down this wall, mr. Gorbatjev" er to citater vi alle kender. Men hvorfor er lige de citater blevet så berømte? I den danskproducerede dokumentar "Amerikanske taler der ændrede verden," møder vi taleskriverne bag nogle af verdenshistoriens mest berømte præsidenttaler. Og så møder vi de danske statsministre, som blev påvirket af talerne - Anders Fogh Rasmussen, Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning Schmidt.

19:00  

Rick Stein i Lissabon
Rick Stein i Lissabon Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Rick besøger den portugisiske hovedstad, der ligger ved bredden af floden Tagus. En by, der elsker sine fisk og skaldyr og laver verdens bedste linser! Kolonitiden kan også stadig anes i retter med kanel og friskhakket koreander fra Østen og retter med tomater og chili fra Afrika.

20:00  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:15  

Kasper og Sofie (3)
Kasper og Sofie (3) Låner bøger

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (22)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (22)

18:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:50  

Wild Kratts (19)
Wild Kratts (19)

19:15  

Zorro (9)
Zorro (9) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VIII (2)
Svampebob Firkant VIII (2)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Kriminelt: Forfulgt af en stalker
Kriminelt: Forfulgt af en stalker Signes ekskæreste har overvåget, truet og forfulgt hende, siden hun slog op. Hun frygter for sit liv og har søgt tilflugt på et krisecenter. Carsten var så besat af sin ekskæreste, at han satte en gps i hendes bil og overvågede hende i døgndrift. Stalking er en af de mest udbredte forbrydelser, og alligevel kan det stå på i årevis, før retsvæsnet får det stoppet.

21:55  

Lewis: Mørkt stof
Lewis: Mørkt stof Andrew Crompton, amatørastronom og rektor ved Gresham College, findes død ved foden af universitetets observatorium. Sagen giver Lewis og Hathaway et sjældent indblik i universitetets hakkeorden, for de mistænkte omfatter alle fra de øvrige lektorer til universitetets portner. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Roger Temple: Warren Clarke. Instruktion: Bille Eltringham.

23:25  

Alene i vildmarken USA IV (9:11)
Alene i vildmarken USA IV (9:11) Syv familiepar er hver for sig blevet kastet ned i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Efter næsten en måned på Vancouver Island er de tre team, der er tilbage, dagligt truet på deres eksistens. Og mens en deltager kæmper mod en kraftig ildebrand, er følelsesmæssige spændinger ved at ødelægge et andet par.

DR2

21:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Tag med, når Jonatan Spang spænder apokalypsens ryttere foran satirevognen og rider igennem ugens historier. Jonatan spinner nyhedshjulet, stikker sit satirespyd dybt ind i dobbeltmoralen, griller hyklerne og bringer dig helt tæt på sandheden

21:30  

Hvorfor snakker vi ikke om mig? (4:6)
Hvorfor snakker vi ikke om mig? (4:6) Studieværten Lisbeth fylder sig med lort, en korsanger afslører et undertrykkende miljø, nynne-overgrebene fortsætter i studiegruppen og dansk films største drama præsenteres.

21:45  

Pøllehullet - det brune værtshus (4:6) - Det blir' for syre
Pøllehullet - det brune værtshus (4:6) - Det blir' for syre Tag med en tur på Pøllehullet og få en velskænket omgang mørk og absurd satire. Kunstneren Klaus mangler selvtillid, Hr. Klumme er træt af den danske ungdom, og Simon kommer hjem fra krig for at opdage, at hans værelse er blevet lavet til gamer-room. Det er brunt, det er dybt, det er Pøllehullet.

22:00  

Den falske caster (3:3)
Den falske caster (3:3)

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Valg i USA - Amerika ifølge Gram
Valg i USA - Amerika ifølge Gram

23:35  

Det store Trump Show (2:3)
Det store Trump Show (2:3) Donald Trump blev præsident stik mod alle forventninger. Gennem tre afsnit ser vi tilbage på hans år i Det Hvide Hus, nu hvor hans første præsidentperiode lakker mod enden. Vi møder en række farverige personligheder - fra Trump-rådgivere til Stormy Daniels, og ser, hvordan de kæmper med den uforudsigelige præsident. Hvordan har Trump klaret jobbet som den mest magtfulde mand på planeten?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:10  

Kriminalkommissær Barnaby XI: Midsomer Life (4)
Kriminalkommissær Barnaby XI: Midsomer Life (4) "Midsomer Life". I en skov iagttager en ældre mand noget i sin kikkert. Da han opdager, at han er blevet set, forsøger han at flygte. Men et væltet træ spærrer vejen for ham, og to uger senere findes han død i sin bil. Hvad var det, han så? Og hvem kunne ønske ham død? Makkerparret Barnaby og Jones går på jagt efter svaret. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Eleanor Crouch: Selina Cadell. Instruktion: Peter Smith.

01:50  

Til undsætning (15:48)
Til undsætning (15:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

02:35  

Kender du typen? 2017 (10)
Kender du typen? 2017 (10) I aften besøger "Kender Du Typen?" en kendt dansker, der elsker julen og er i stemning til højtiden allerede fra oktober. Hvilken kendt dansker kan spille kirkeorgel, føre en gravko - og pakker aldrig sin toilettaske ud? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup forsøge at regne ud, når "Kender Du Typen?" tager slæden til Viborg. Vært: Mads Steffensen

03:20  

Bonderøven 2019 (8:8)
Bonderøven 2019 (8:8) Der er fuld gang i Kastaniegården, hvor køerne skal være prøvekaniner for Franks nye elhegn, der drives af solceller. Portene til kalbrænderskuret får et smart lukkesystem, og moskusanden kaster sin kærlighed på sine nyklækkede, dunede ællinger.

DR2

00:25  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

01:25  

Løgnefabrikken - de falske nyheder fra Rusland
Løgnefabrikken - de falske nyheder fra Rusland Dansk dokumentar fra 2018 En russisk troldefabrik i Sankt Petersborg er blevet storproducent af politiske løgnehistorier. Rusland har taget et nyt våben i brug i landets informationskrig mod Vesten. Hundredvis af russere producerer falske nyheder, og sprede dem via falske profiler på de sociale medier. Men unge russiske journalister går til modangreb på løgnehistorierne, Mød de modige journalister i dokumentareren om løgnefabrikken. Instruktion: Jakob Gottschau

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, EGTVED.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1029003332