Egtved
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: mandag d. 2. november 2020

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: mandag d. 2. november 2020

DR1

00:30  

Mord i skærgården: I lyst og nød
Mord i skærgården: I lyst og nød Under en overvågningsopgave bliver Mia brutalt overfaldet af en bande formodede spiritussmuglere. Thomas er fast besluttet på at finde gerningsmændene. Det eneste spor fører til et vinimportfirma, og det viser sig, at firmaets direktør bor på Sandhamn og er en af Noras bekendte. Kan Nora hjælpe Thomas med at komme til bunds i sagen? Thomas: Jakob Cedergren.

02:05  

Kriminalkommissær Barnaby XI: Teambuilding (6)
Kriminalkommissær Barnaby XI: Teambuilding (6) "Teambuilding". Barnaby og Jones sendes på teambuilding-kursus på en militær øvelsesbane ved et stort gods. Ikke ligefrem Barnabys kop te, men heldigvis får han snart andet at koncentrere sig om. En eksplosion raserer en nærliggende speditørgarage. Det ligner et brandattentat, men hvad er motivet? Mens Barnaby og Jones efterforsker sagen, skyller en stor kuffert op på søbredden. I kufferten ligger der et lig... Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Matt Parkes: Tim Pigott-Smith. Instruktion: Renny Rye.

03:40  

Maddysten (2:8)
Maddysten (2:8) Der er syv familier tilbage i Maddysten, og denne gang er temaet italiensk mad. Familierne skal blandt andet lave deres bud på en italiensk pizza, og de bliver udsat for en smage-quiz, der vil afgøre, hvem der har de bedste smagsløg. Til sidst skal pastamaskinen i sving, når familierne får frit slag til at imponere med deres bud på en lækker pastaret. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, madnørd Timm Vladimir og kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang.

04:46  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

Dyrehospitalet (8:8)
Dyrehospitalet (8:8) I Dyreparken Kolmården skal to bisonokser bedøves og flyttes. Det kræver parkens to dyrlæger og et helt team at udføre. Anders besøger dyrlæge Bosse i dyreparken Nordens Ark og får lov til at arbejde med en truet caribiske frø. Og han opdager, at den hvidryggede flagspætte har samme morgenritual som han selv.

06:20  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

06:25  

Det Politiske Talkshow
Det Politiske Talkshow Programmet, der går bag om de vigtigste politiske begivenheder fra ugen, der er gået. Johannes Langkilde inviterer tre hovedpersoner fra Christiansborg indenfor og taler med dem om ugens udfordringer, sejre og nederlag og tager os med helt ind i maskinrummet. Det er politisk fyraften med god stemning og tid til det personlige, reflekterede svar.

07:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:20  

Troldspejlet & Co.
Troldspejlet & Co.

00:50  

Kærlighed og kaos i kollektivet (5:5)
Kærlighed og kaos i kollektivet (5:5) Det svære fællesskab Mek Pek og hans familie boede i landsbykollektivet Toustrup Mark og her skulle de realisere socialismen og yde efter evne og nyde efter behov. Men modsætningerne voksede, nogle slappede af og andre knoklede - og kollektivet blev delt i to fjendtlige grupper. I Felicia betød fællesøkonomien at 3-årige Skafte skulle have det samme i lommepenge som de voksne. Thomas Vinterberg oplevede fællesskabet som givende men sender i sin kommende spillefilm Kollektivet en kærlig hilsen til de kollektivister der brændte hans ting, når de lå og flød.

01:20  

På grænsen af USA
På grænsen af USA Den amerikanske komiker, W Kamau Bell, rejser til grænsen mellem USA og Mexico for at se, om det virkelig er så farligt et sted at bo, som nogle politikere påstår. Vil folk føle sig mere sikre med en stor mur - og hvad gør man, når det viser sig, at huset, der er lejet, har en narko-tunnel i kælderen? Kamau taler med de lokale - og viser, at der faktisk allerede er en mur på grænsen.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Læringens idéhistorie (6:7)
Læringens idéhistorie (6:7) Zygmunt Bauman er en af 1900-tallets mest indflydelsesrige sociologer. Her møder vi ham i en samtale om emner som uddannelse og dannelse, shopping og konsumerisme, moralsk ansvar og tidens mediekultur.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Masha og Bjørnen (3)
Masha og Bjørnen (3) Et nyt nummer

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Ramasjang Mysteriet V (3)
Ramasjang Mysteriet V (3) Der er ballade i Ramasjang! Der er nemlig en, der har været så fræk at stjæle Brunos saltbøsse. Men hvem kan det dog være, der har brug for salt? Er det Preben Pølsesnak, Reichardt Thomsen eller en helt tredje? Se om Kristian og dagens hjælper Julie kan fange skurken!

06:05  

Ernest & Celestine (8)
Ernest & Celestine (8)

06:20  

Luk op Luk i - DRØMME
Luk op Luk i - DRØMME Thomas har altid vidst, at han skal være megastjerne. Det er hans største drøm. Jakob synes, drømme er for usikre. Så er det bedre at have en plan. Og hans plan er at blive pensionskassedirektør. Eller det er i hvert fald hans forældres plan. Thomas insisterer på, at Jakob må drømme om et eller andet, og sammen kigger de ind i Thomas' magiske krystalkugle for at finde ud af, hvad Jakobs drøm er.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Rod i Historien (5)
Rod i Historien (5) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig Hans Tausens præstekrave til sin udstilling om reformationen og renæssancen. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

06:55  

Simon
Simon Hamsteren Albert

07:00  

Gurli Gris III (6)
Gurli Gris III (6) Campingferie

07:05  

Gurli Gris III (7)
Gurli Gris III (7) Kompost

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Alberte og Bamse
Morgensang med Ramasjang | Alberte og Bamse Det er hyggedag, og vi har ikke travlt, og det har Silja, Bamse og Alberte heller ikke. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Beccas venner
Beccas venner

07:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Vovserne redder papayaerne + Vovserne redder taget

08:00  

Oda Omvendt II (1)
Oda Omvendt II (1) Christiane elsker at spille bold, men hendes stressede far har slet ikke tid til alt det boldspilleri, for der er så meget, de skal nå. Heldigvis bor Oda Omvendt lige i nærheden i sin store, orange hoppebold. Sammen får Christiane og Oda Omvendt med Odas nye tidszapper og en god portion børnetidsmagi sat en stopper for de voksnes tids-stresseri. Men så får Balder besøg fra det Allerhøjeste Sted.

08:10  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:25  

Motor Mille på cirkustur (5)
Motor Mille på cirkustur (5) Motor Mille vil så gerne optræde i et cirkus med sin motorcykel, men i Cirkus Arli bliver hun i stedet til klovnen Miletto og finder ud af, at det faktisk er ret svært at spytte med vand.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (27)
Vidundervovsen Vaffel (27) Flytte-Vaffel

 
DR1

09:05  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

09:20  

Naturens vidundere II (2:3)
Naturens vidundere II (2:3) Vores verden er fuld af naturvidundere. Store bjergkæder, uigennemtrængelige regnskove og tropiske øer. Enestående steder, hvor der ofte er en overflod af dyr, som kan sikre overlevelse. Men som også udgør en trussel mod de mennesker, som har vovet at bosætte sig der. Her møder vi nogle af dem og ser, hvordan de udvikler deres overlevelsesstrategier i takt med, at disse ekstreme og ugæstfrie steder forandrer sig.

10:10  

Danske Vidundere: Æbelø
Danske Vidundere: Æbelø I Danmark er der kun et sted, hvor man kan opleve det fænomen, at to øer hænger sammen via en navlestreng, og det er her på Æbelø, som ligger i et slags mini-vadehav 3.5 kilometer nord for Bogense på Fyn. Æbelø er helt speciel med sin unikke facon: Sten, grus og sand føres hele tiden rundt om øen og aflejres i en tange på øens sydlige del, og derfor har Æbelø denne helt specielle facon. Men den lille fredfyldte ø, som man kun kan komme til ved enten at sejle eller gå derover, gemmer også på andre interessante oplevelser: Ann Marker går en tur til Æbelø for at se på det specielle fænomen, at skoven falder i havet - bøgeskoven på øens nordlige skrænter står nemlig plantet med rødderne i Æbelø-ler, som skrider ud i store plamager og trækker skoven med sig i faldet. På turen rundt får Ann Marker også besøg af Kirsten Omø, hvis forældre var bestyrere på øen i 1950erne, og hun kan fortælle om, hvordan det var at være teenager og bo så isoleret fra omverdenen uden tv og computer, men med ensomme naboer, som gik og drømte om at få sig både kæreste og klaver. Sendt første gang 10.04.07.

10:30  

Antikkrejlerne XVIII (6)
Antikkrejlerne XVIII (6) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:15  

Antikkrejlerne XVIII (7)
Antikkrejlerne XVIII (7) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

DR2

09:00  

Exorcist i det 21. århundrede
Exorcist i det 21. århundrede Den spanske præst José Antonio Fortea har en doktorgrad i dæmonologi og er en af de få Vatikan-godkendte europæiske djævleuddrivere i den katolske kirke. Han rejser verden rundt for at oplyse om, hvad det vil sige at være besat af dæmoner. I Venezuela beder en kvinde desperat om hans hjælp. Constanza er 40 år og hævder at have været besat af dæmoner i de sidste femten år. Hun ser djævleuddrivelsen som en sidste udvej for udfrielse af sine lidelser.

10:00  

Hemmelige amerikanske missioner II (1:8)
Hemmelige amerikanske missioner II (1:8) Den 23. november 1985 lettede et fly fra Egypt Air fra Athen på vej til Cairo, men det nåede aldrig sit mål. Historien om den skæbnesvangre flyvning bliver her fortalt af en passager, der var så heldig at overleve, en højtstående CIA-medarbejder, som var vidne til flykapringen, og de FBI-agenter, der fik til opgave at opspore og stille forbryderne for retten.

10:40  

Hemmelige amerikanske missioner II (2:8)
Hemmelige amerikanske missioner II (2:8) I USA har såkaldt sovende russiske agenter i årevis boet og levet helt almindelige 'amerikanske' liv. For at komme ondet til livs iværksatte FBI den mest omfattende kontraspionageundersøgelse i organisationens historie.

11:20  

Ulve-ekspeditionen (1:2)
Ulve-ekspeditionen (1:2) Er det farligt eller dejligt? Ligesom ulven er vendt tilbage til Danmark, oplever USA også, at ulven har krydset den canadiske grænse og er kommet til USA. Og ligesom i Danmark frygter man en opblussen af den gamle kamp mellem mennesker og de vilde dyr. Derfor er det vigtigt at vide så meget som muligt om ulvenes liv og biologi, og et hold forskere og naturfotografer er trængt ind i vildmarken for at undersøge, hvor mange ulve, det drejer sig om, og hvor de holder til. Det kan man bedst finde ud af om vinteren, når hver eneste pote sætter spor i det tykke snelag. Senere på året forsøger forskerne at finde ud af, hvor mange unger ulvene får, hvor hurtigt de spreder sig, og hvor de er på vej hen.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (11)
Flaskepost fra Stillehavet (11)

09:20  

Min lille hund Mester (8)
Min lille hund Mester (8) Thomas og Bibi snakker om at flytte til et andet land og starte et nyt liv. Mester forestiller sig, hvordan et nyt liv ville være. Thomas siger, at det måske kunne være et katteliv i stedet for et hundeliv. Mester bryder sig ikke om tanken om at se ud som en kat, men da han hører at naboens katte får alle de frikadeller de vil, sniger han sig ned i et hjemmelavet kattekostume og henover naboens hegn. Det bliver ikke helt den succes som Mester havde håbet på.

09:27  

Hunden Ib - speeder motoren op
Hunden Ib - speeder motoren op

09:30  

Sprinter Galore II - Arbejde (8)
Sprinter Galore II - Arbejde (8) Heino insisterer på at samle en vugge for Thomas og Kathrine, så for ikke at blive opdaget, må Sprinter tage med Thomas på arbejde. Livet som politimand viser sig dog at være lidt mindre spændende, end Sprinter havde troet, ligesom det at have en superhelt med på arbejde viser sig at være mere udfordrende, end Thomas havde håbet på ...

09:45  

Nana (2:6)
Nana (2:6) Klemmer Nanas gummistøvler? Eller vil hun bare ikke have dem på? Så hun virkelig to bankrøvere og en børnelokker på vej til skole? Eller er det bare en syg undskyldning? Trolde eksisterer i hvert fald ikke, men det gør politibetjente, og dengang Nanas far gik i skole fortalte han simpelthen sine forældre ALT. Medvirkende: Nana: Barbara Topsøe-Rothenborg. Far: Jesper Christensen. Mor: Katrine Jensenius. Frk.Lind: Ilse Rande. Kontordame: Margrethe Koytu. Kontordame: Anne Marie Helger. Betjent: Hans Henrik Clemensen. Farmor: Gunnvørr Nolsøe. Farfar: Otte Svendsen. M.fl. Manuskript: Per Schultz. Instruktion: Anette Pilmark. Sendt første gang 29.10.88

10:10  

Op og hop (1)
Op og hop (1) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der laver sørøverleg.

10:20  

Junglebogen (24)
Junglebogen (24)

10:30  

Kasper og Sofie (8)
Kasper og Sofie (8) Til karneval

10:45  

Vilde venner II (10)
Vilde venner II (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Otto og Kaja, der har vagten i klubhuset. Det nye ællingehus skal males, og der skal laves et rigtigt dejligt vinterbo til en skrubtudse. Og så skal Vilde Venner redde en fiskehejre, der er fanget i en fiskeline.

11:05  

Hey Duggee
Hey Duggee

11:10  

Hey Duggee
Hey Duggee

11:20  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI

11:45  

Min oldefars historier - Vaffelbageriet
Min oldefars historier - Vaffelbageriet Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at kalkuner sover i træerne? Ta' med Lille Nørd på kalkuneventyr og se, om Anders og Katrine lærer at tale kalkunsprog.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven (10:16) - Hjem til gården
Bonderøven (10:16) - Hjem til gården Frank og hans familie er i Nordnorge på den gård, hvor han som 17 årig var gårdsdreng. Her vil han blandt andet bygge en samisk vinterhytte sammen med den norske familie på gården og venner fra egnen. Han kan heller ikke holde sig fra en forfalden vandmølle, - nu han er der.

12:55  

Nak & Æd - en laks i Storå (9:10)
Nak & Æd - en laks i Storå (9:10) Det er september, og solen skinner endelig over Danmark. Jørgen og Nikolaj er taget ud for at fange en laks. Derfor har de fået lov til at slå lejr lige ned til Storå, hvor der efter sigende skulle være gode muligheder for at få den store fisk på krogen.

13:55  

Maddysten (3:8)
Maddysten (3:8) Maddystens seks tilbageværende familier skal denne gang lave fast food. Og de får travlt, da de skal servere friturestegt street food for 100 sultne gæster. Familierne skal også vise, at de kan tænke kreativt i en fart, når de skal lave en hurtig-ret udelukkende med ingredienserne fra et halvtomt køleskab. Til sidst skal familierne nyfortolke fast food-klassikeren: grillkylling med pommes frites. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, madnørd Timm Vladimir og kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang.

14:55  

Hammerslag - Ved vandet i København
Hammerslag - Ved vandet i København Hammerslag starter sæsonen i København, hvor vi skal se på boliger, der alle har udsigt over vandet. På Islandsbrygge skal hold Øst og Vest gætte pris på en lejlighed i det ikoniske silobyggeri. Dernæst skal der sættes pris på en fredet bolig fra 1939 med udsigt over søerne. Og så slutter vi af på historiske Christianshavn med en lejlighed med egen terrasse på over 50 kvm en spytklat fra kanalerne. Vært: Christian Degn

DR2

12:15  

Ulve-ekspeditionen (2:2)
Ulve-ekspeditionen (2:2) Er det farligt eller dejligt? Ligesom ulven er vendt tilbage til Danmark, oplever USA også, at ulven har krydset den canadiske grænse og er kommet til USA. Og ligesom i Danmark frygter man en opblussen af den gamle kamp mellem mennesker og de vilde dyr. Derfor er det vigtigt at vide så meget som muligt om ulvenes liv og biologi, og et hold forskere og naturfotografer er trængt ind i vildmarken for at undersøge, hvor mange ulve, det drejer sig om, og hvor de holder til. Det kan man bedst finde ud af om vinteren, når hver eneste pote sætter spor i det tykke snelag. Senere på året forsøger forskerne at finde ud af, hvor mange unger ulvene får, hvor hurtigt de spreder sig, og hvor de er på vej hen.

13:10  

Afrikas dræberbi
Afrikas dræberbi Den afrikanske honningbis dronning har en vigtig mission i livet; at overleve, formere sig og sikre sin slægts videreførelse. Dronningebien regerer over en hel hær af arbejderbier, som indsamler og opbevarer honning for dronningen. Men dronningen må være på vagt, for hun har adskillige modstandere, som forsøger at forpurre hendes mission. Men den største udfordring for dronningebien er dog naturen selv, som på de kenyanske sletter indbefatter voldsomme monsunregne.

14:00  

Rusland rundt - fra Krim til Skt. Petersborg
Rusland rundt - fra Krim til Skt. Petersborg I 100 året for den russiske revolution sætter Simon Reeve ud på en storslået rejse tværs over verdens største land. Sidste del af rejsen går fra halvøen Krim, som Rusland annekterede i 2014, til Sankt Petersborg. Den russiske regering investerer kraftigt i Krim, bl.a. ved at bygge en bro mellem Krim og Rusland, men øen er truet af vandmangel. På vej tværs over det vestlige Rusland passerer Simon små affolkede landsbyer, der kæmper for livet og føler sig forladt af regeringen.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (5)
Ramajetterne III (5) Finn Falk driver vennerne til vanvid med karatetricks i lufthavnen. Han begynder derfor på Rasmus' karatehold sammen med Silja og Monster, men det er ikke helt så let, som Finn Falk tror.

12:50  

Bobbel og Gælles Mission - Gælle farer vild (2:6)
Bobbel og Gælles Mission - Gælle farer vild (2:6) På sin mission for at redde Skjoldborg møder Gælle to tossede søpølser, som sender ham på vildspor. Pludselig er Gælle helt alene i en mørke haj-slugt.

12:55  

Didrik Drage (31)
Didrik Drage (31)

13:10  

Kika og Bob (16)
Kika og Bob (16) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Onkel Rejes Sørøvershow (1)
Onkel Rejes Sørøvershow (1) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Luis, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens dykkermaske, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Luis og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

13:45  

Hr. Skægs hotel - Safari-damen (3)
Hr. Skægs hotel - Safari-damen (3) Hr. Skæg får travlt med at finde eksotiske danske dyr til en rig kvinde fra Uganda, som vil på Danish Safari. Hun elsker dyr, men dyr elsker ikke hende. Mon det lykkes for Hr. Skæg at finde et kæledyr til hende?

14:00  

Byttebiksen (7)
Byttebiksen (7) Rosa har sådan en fin knold i håret, synes Lotte. Så sådan én vil Lotte også gerne have. Desværre har Lotte ikke så langt hår. Til gengæld er hun opfindsom. Magnus er en dreng, der rigtig godt kan lide at slappe af. Det giver Rosa en idé. Hun får også en god idé, da hun er med ude i Valdemars træhule. Hjemme i Byttebiksen lærer Sara Lotte alt muligt om Justin Bieber.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Hørmehunden
Hørmehunden

14:45  

Ridderprinsessen Nella (26)
Ridderprinsessen Nella (26)

DR1

15:40  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Spioner (3)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Spioner (3) "Spioner". Barnaby lader sig overtale til at være dommer i en cricketkamp. Hans meddommer er en excentrisk eks-spion - og til sin kones store overraskelse afslører Barnaby, at han selv har en fortid som efterretningsagent. Da en anden tidligere spion findes myrdet, indser Barnaby, at sagen har tråde til den kolde krig. Men inden han kan nå at opklare den, tages han pludselig af sagen. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Brenda Packard: Anna Massey. Instruktion: Renny Rye.

17:15  

Fader Brown III (1:15)
Fader Brown III (1:15) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

DR2

15:00  

Smag på de franske alper med Anthony Bourdain
Smag på de franske alper med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer. Tag med til de franske alper.

15:40  

Verdens største fest
Verdens største fest Dokumentar fra 2016 (The Greatest Party on Earth) I 1971 fejrede Irans shah, den selvudråbte konge, 2500-året for grundlæggelsen af det, der engang hed Perserriget. Penge var ikke noget problem; En international lufthavn og 80 kilometer motorvej blev bygget, så alverdens gæster kunne nå Persepolis. Gennem et år blev der skabt en overdådig oase af blomster og springvand, hvor intet mindre end 50.000 sangfugle blev importeret til fra Europa. For den iranske shah var det mere end bare en fest, men også et mål om at sætte Iran på verdenskortet.

17:00  

Kampen om indvandringen (1:6) - "Verdens mest menneskevenl
Kampen om indvandringen (1:6) - "Verdens mest menneskevenl Historien om det største drama i dansk politik fortalt af toppolitikerne selv. Gennem 25 år er politiske karrierer blevet skabt eller styrtet i grus og folketingsvalg vundet eller tabt på udlændingepolitikken. Det hele begynder i 1983 med "verdens mest menneskevenlige lov", som bliver vedtaget i Folketinget til den konservative justitsminister Erik Ninn - Hansens store ærgrelse.

17:30  

Gåden om katastrofen, der udslettede Egypten
Gåden om katastrofen, der udslettede Egypten I flere tusind år har historikere givet Kleopatra skylden for det gamle Egyptens sammenbrud. Men takket være iskerner fra Grønland, de gamle egypteres omhyggelige målinger og moderne detektivarbejde er det endelig muligt at skrive historien om - og afsløre, hvilken katastrofe det var, som udslettede Egypten.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris V (9)
Gurli Gris V (9) Regnvejrsdag-legen

15:15  

Gurli Gris V (10)
Gurli Gris V (10) Fru. Kanins bule

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Kursændring

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:00  

Rosa fra Rouladegade II (6)
Rosa fra Rouladegade II (6) Laurits kan godt lide at hjælpe sin morfar med at plante grøntsager og slå græs. Nu vil han gerne give sin morfar en overraskelse. Derfor tager han med Rosa på hemmelig kagemission i morfars kolonihave, så de kan udspionere og finde ud af hvordan de skal bage den helt rigtige overraskelseskage til morfar.

17:30  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (8)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (8) Se hvor Onkel Reje og Brille tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

17:40  

Stop! - Hule
Stop! - Hule Maja vil bygge en hyggelig hule, men hendes værelse er alt for lille. I stuen er der masser af plads og ting at bygge med. Men farmor skal komme på besøg, og far vil have at huset skal være opryddet. Han bliver ikke glad, da han opdager Majas store planer.

17:50  

Stop! - Frisøren
Stop! - Frisøren Maja skal til frisøren og klippes. Hun vil have langt hår med farver i. Men mor og frisøren Margit har allerede besluttet sig for noget helt andet. Maja forsøger at stritte imod, men alt går så hurtigt, og pludselig sidder hun i frisørstolen, og Margit løfter saksen.

DR1

18:00  

Spise med Price - Den lille Kemiker
Spise med Price - Den lille Kemiker "Den lille Kemiker" Den skøre professor kommer ikke forbi tv-køkkenet hos brødrene Price. De to kokke er derimod selv iført laboratoriekitler og sikkerhedsbriller, når de efter bedste evne forsøger at lure nogle af de mest avancerede gourmetkøkkener en kunst eller to af. Se f.eks. hvordan du selv kan lave jordbær-kaviar, hvordan man i en snæver vending fremtryller hjemmelavet jordbæris på 1 minut, helt fra bunden - eller hvad med en hjemmebagt gulerodskage på 2 minutter! Gode tips for enhver travl husmor; dog er enkelte frembringelser i dagens udsendelse i kategorien "don't try this at home"- www.dr.dk/price Sendt første gang 16.03.10

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Hammerslag - Træhuset
Hammerslag - Træhuset I Danmark har vi tradition for at bygge huse i mursten, men i dette afsnit af Hammerslag byder vært Tina Müller velkommen indenfor i to huse, der er bygget i træ. Christian Torp og Mira Lie Nielsen konkurrerer mod Lars Lyng og Kristine Virén, når de skal en tur til Silkeborg og gætte prisen på et moderne træhus med mos på taget fra 2018. Holdene bliver i det naturskønne område, når de skal se et pastelgrønt træhus fra Sverige, der har udsigt til den omkringliggende natur.

20:30  

Et landshold i knæ (1:4) - Spillernes hårde brev
Et landshold i knæ (1:4) - Spillernes hårde brev Det danske kvindelandshold i håndbold drømmer om at genvinde storheden. Nu skal holdet og landstræner Klavs Bruun Jørgensen forsøge at vinde medaljer ved VM og en kvalifikation til OL 2020. Men en gammel konflikt lurer under overfladen.

DR2

18:30  

Den falske caster (3:3)
Den falske caster (3:3)

19:00  

Ulven kommer (4:8)
Ulven kommer (4:8) Theo har hjemve og stikker af fra plejefamilien på sin fødselsdag. Simon finder ham hjemme i familiens hus og bliver glædeligt overrasket. Holly får øjnene op for plejefamiliens søn, Jonathan, som viser hende fordelene ved at bo på landet. Dea kommer hjem til flag og pandekager, men familieidyllen bliver brat afbrudt, da Lars ringer på døren. Uegnet for mindre børn. Medvirkende: Bjarne Henriksen, Flora Ofelia Lindahl Hoffmann, Christine Albeck Børge, Peter Plaugborg. Hovedforfatter: Maja Jul Larsen. Episodeforfatter: Maja Jul Larsen, Adam August. Instruktør: Samanou A. Sahlstrøm, Niclas Bendixen. Producent: Claudia Saginario. DR Drama

19:50  

Det store Trumpshow (3:3)
Det store Trumpshow (3:3) Donald Trump blev præsident stik mod alle forventninger. Gennem tre afsnit ser vi tilbage på hans år i Det Hvide Hus, nu hvor hans første præsidentperiode lakker mod enden. Vi møder en række farverige personligheder - fra Trump-rådgivere til Stormy Daniels, og ser, hvordan de kæmper med den uforudsigelige præsident. Hvordan har Trump klaret jobbet som den mest magtfulde mand på planeten?

20:40  

Babylon Berlin III (6:6)
Babylon Berlin III (6:6) Rath har en kraftig fornemmelse af, at det var Wendt, der stod bag mordet på Benda. Men hvordan kan han bevise det? Samtidig kulminerer jagten på det morderiske filmfantom i et voldsomt opgør, der bringer både Raths og Charlottes liv i fare.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:15  

Kasper og Sofie (7)
Kasper og Sofie (7) Brandøvelse

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (26)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (26)

18:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:50  

Wild Kratts (22)
Wild Kratts (22)

19:15  

Zorro (13)
Zorro (13) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Når mor eller far er psykisk syg (2:4)
Når mor eller far er psykisk syg (2:4) Det kan være svært at etablere og vedligeholde venskaber, når far eller mor har svært ved at arrangere legeaftaler, og man samtidig føler, at man er den eneste i verden, som har en forælder med et svært sind. Men nu er Marie og Sally er startet i en børnegruppe på centret i Aalborg, hvor de oplever, at der er andre i samme situation som dem selv. Og Maria får taget en vigtig snak med sin mor om frygten for, at hun skal begå selvmord.

22:10  

Shetland: Dødvande
Shetland: Dødvande Journalisten Jerry Markham omkommer i en bilulykke. Jerry var en god ven af politimanden Jimmy Perez, der finder omstændighederne mistænkelige. Var Jerry på sporet af en kontroversiel historie? Og var det det, der kostede ham livet? Jimmy Perez: Douglas Henshall.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Valg i USA - Amerika ifølge Gram
Valg i USA - Amerika ifølge Gram Steffen Gram dykker ned i den amerikanske valgkamps vigtigste historier. I Amerika ifølge Gram debatterer han og tre aktuelle gæster, placeret rundt om i verden, den nyeste udvikling i valgkampen.

23:35  

Clement: Amerikas valg
Clement: Amerikas valg Verdener støder sammen, når folk fra alle ender af nyhedsstrømmen mødes til samtaler med hinanden og med vært Clement Kjersgaard.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:05  

Alene i vildmarken USA IV (10:11)
Alene i vildmarken USA IV (10:11) Syv familiepar er hver for sig blevet kastet ned i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Temperaturen falder drastisk på Vancouver Island og betyder nye udfordringer for de par, der stadig er tilbage. Én deltager bliver ramt af sygdom, mens en anden deltagers voldsomme temperament truer med at drive en kile ind i forholdet til makkeren.

00:50  

Taggart: Rottegift (1:3)
Taggart: Rottegift (1:3) To dødsfald forårsaget af rottegift synes uden særlig mystik, men det samme kan ikke siges om det tredje. Glasgow-detektiven Jim Taggart må atter i arbejdstøjet. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion: Alan MacMillan.

01:40  

Kriminalkommissær Barnaby XI: Samtale med de døde (7)
Kriminalkommissær Barnaby XI: Samtale med de døde (7) "Samtale med de døde". Barnaby og Jones bliver hvirvlet ind i en særpræget sag om overtro og antikviteter, da to ægtepar forsvinder sporløst fra deres huse på et stort gods. Den nærliggende skov siges at være hjemsøgt af en gruppe munke, der blev massakreret for mange år siden. Men da den clairvoyante Cyrus LeVanu finder liget af en ukendt mand i skoven, viser det sig at være af nyere dato... Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Cyrus LeVanu: Jeroen Krabbé. Instruktion: Sarah Hellings.

03:15  

Bonderøven (10:16) - Hjem til gården
Bonderøven (10:16) - Hjem til gården Frank og hans familie er i Nordnorge på den gård, hvor han som 17 årig var gårdsdreng. Her vil han blandt andet bygge en samisk vinterhytte sammen med den norske familie på gården og venner fra egnen. Han kan heller ikke holde sig fra en forfalden vandmølle, - nu han er der.

DR2

00:35  

USA's politiske cirkus
USA's politiske cirkus USA nærmer sig et yderst vigtigt præsidentvalg, samtidig med at nationen kæmper med en dødbringende pandemi og store økonomiske omvæltninger. De politiske analytikere John Heilemann, Mark McKinnon og Alex Wagner stiller skarpt på amerikansk politik under Trump og tager dig med bag scenen, når Trump og Bidens valgkampagner buldrer afsted mod præsidentvalget i november.

01:05  

Amerikanske taler der ændrede verden
Amerikanske taler der ændrede verden "Yes we can" og "Tear down this wall, mr. Gorbatjev" er to citater vi alle kender. Men hvorfor er lige de citater blevet så berømte? I den danskproducerede dokumentar "Amerikanske taler der ændrede verden," møder vi taleskriverne bag nogle af verdenshistoriens mest berømte præsidenttaler. Og så møder vi de danske statsministre, som blev påvirket af talerne - Anders Fogh Rasmussen, Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning Schmidt.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, EGTVED.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1028232418