Egtved
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 4. juli 2022

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 4. juli 2022

DR1

05:30  

Frilandshaven (7:8)
Frilandshaven (7:8) Syltebed og stenrøse. Rødbeder, æbler, asier og peberrod syltes og kommes på glas i udekøkkenet af Anne Hjernøe, mens Jørgen Skouboe laver en stenrøse omkring piletræet på græsplænen. Sendt første gang 12.10.08

06:00  

Timian, tonic og tomater II (6:8)
Timian, tonic og tomater II (6:8) Svensk madserie fra 2019. (Timjan, tupp & tårta) Dagens gæstekok er Leila Lindholm, som byder på to af sine yndlingsopskrifter. Zeina laver pad thai, mens Sandra holder risotto-skole. Lisa kaster sig over en svensk klassiker - gubbröra, en ret af hakket ansjos.

06:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:17  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet. Demens - Det nationale demenssymbol Fuglene synger Værnsfælles Forsvarskommando - Havfald

07:50  

Paradisets have - vores utæmmede planet (2:6)
Paradisets have - vores utæmmede planet (2:6) BBC-Naturserie fra 2021. (Eden Untamed Planet) I det sydvestlige Afrika ligger Namibørkenen. Et 81.000 kvadratkilometer stort og tørt landskab, hvor det kan blive op mod 50 grader varmt. Den gamle ørken er måske den ældste i verden - og selv om det ikke ser sådan ud, så findes der vand her. Man skal bare vide, hvor man skal lede. Tag med til det barske landskab - fra Skeletkysten, gennem det bølgende sand og til de fjerne bjerge - og mød en af klodens mest fantastiske samlinger af ørkenvæsner.

08:40  

Fiskene i Sverige: Havet
Fiskene i Sverige: Havet Svensk naturserie fra 2022. (Fiskarnas Rike) Der lever over 300 fiskearter i havet omkring Sverige. Men i dag er der ikke mange af de karakteristiske fisk tilbage, fordi de er blevet overfisket. Tag med på en magisk rejse under havoverfladen, og mød nogle af de mærkeligste skabninger, der lever i dybderne. Hvordan passer vi på de fiskeressourcer vi har tilbage?

DR2

07:35  

Deadline
Deadline Tibetkommission, instrukskommission og senest minkkommissionen - en perlerække af skandalesager, der allesammen har det til fælles, at embedsværket får exceptoniel krads kritik. Er embedsværket i krise og er der behov for at gentænke den danske styringsmodel eller er sagerne blot udtryk for enkelte brodne kar? Vært: Issa Mahmoud Jeppesen

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Hvis vægge kunne tale (6:6)
Hvis vægge kunne tale (6:6) Svensk reportageserie fra 2015. (Det sitter i väggarna) Christopher og Erika hjælper ejerne af en gammel gård i Sverige med at finde husets historie og gøre det i stand. Gården var tidligere museum, "hembygdsgård", og alligevel trængte den til restaurering, da Svante og Ann købte gården for fire år siden. Erika går i gang med at male med limfarve på det tapet, der er sat op i gæstesalen. Og Christopher tager ejerne med tilbage til det gamle bondesamfund, der var præget af overtro, sygdomme og hårdt arbejde.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (8)
Ramasjang Mysteriet IV (8) Der er alarm i Ramasjang! En eller anden skurk har simpelthen stjålet Sofus' halskæde! Men er det Preben Pølsesnak, Reichardt Thomsen, Hanne Riffel eller en helt fjerde skurk, der har haft fingrene for langt fremme? Det er en sag for Kristian! I dag får han hjælp af Anton på 7 år - men kan de fange skurken?

05:55  

Ernest & Celestine (23)
Ernest & Celestine (23)

06:10  

Sarah og And (11)
Sarah og And (11)

06:20  

Luk op Luk i - STOLT
Luk op Luk i - STOLT Hvorfor råber Thomas så højt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være stolt.

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Op og hop (3)
Op og hop (3) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Silja, der laver yoga på et flyvende tæppe.

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Motor Mille på maskintur (1)
Motor Mille på maskintur (1) Motor Mille hedder ikke Motor Mille for ingenting. Hun elsker nemlig at køre store maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun også kan køre en brandbil, og hun må svare 'nej', skynder hun sig ud for at lære det. Hvordan styrer man egentlig kranen? Og hvordan slukker man en ildebrand?

07:45  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (56)
Vidundervovsen Vaffel (56)

08:20  

Venner eller uvenner (3:6)
Venner eller uvenner (3:6) Frølle synes ikke, at Oskar hjælper hurtigt nok med at finde hans nye vandhul, så han gør ham til grin foran hele klassen. Klassens gamerpige Malika synes, det er synd for Oskar, og hun ender med at spørge ham om noget, han altid har drømt om.

08:30  

Quizdyrene - Koen Luna
Quizdyrene - Koen Luna Dagens quizdyr er koen Luna. Hun bor på en mark, hvor hun får besøg af quizværten Stefan. Luna håber på at få spørgsmål om bondegårdsdyr, men trækker kategorien "fugle" og bliver quizzet om alt fra kolibrien til strudsen og kondoren. Da Luna får problemer med et spørgsmål undervejs kan hun heldigvis bruge sin livline og ringe til tyren Otto, som måske kan hjælpe hende et skridt nærmere en flot præmie.

08:45  

Hørmehunden
Hørmehunden

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:39  

Bagom: Fiskene i Sverige (4:9)
Bagom: Fiskene i Sverige (4:9) Vi går bag serien 'Fiskene i Sverige'. Se hvordan de betagende naturoptagelser er blevet til.

09:50  

Redningshundene (5:8)
Redningshundene (5:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Redningshundene) To skiløbere savnes efter et sneskred i Troms. Susanne og Marit tager deres hunde med ud til ulykkesstedet for at lede efter skiløberne sammen med andre redningsfolk.

09:50  

Redningshundene (4:8)
Redningshundene (4:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Redningshundene) Det var godt vejr, da 70-årige Johan tog båden ud, men da Trine og Baloo tager ud til Øygarden for at lede efter ham, er det voldsomt stormvejr.

09:50  

Redningshundene (3:8)
Redningshundene (3:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Redningshundene) Merete og redningshunden Erox er ude at søge efter en forsvunden person fra en båd. Det bringer smertelige minder frem i Meretes hukommelse. Hun ved, at en katastrofe kan indtræffe når som helst.

10:00  

Rosenmeiers Rejse: Forhekset i Uganda (1:3)
Rosenmeiers Rejse: Forhekset i Uganda (1:3) I Uganda tror mange, at mennesker med handicap er forheksede. Peter Rosenmeier rejser til landet for at finde ud af, hvordan det er at leve med et handicap her. Og om han kan gøre bare en lille forskel for nogen. Han møder Patrick, som ikke kan få et job på grund af sit handicap og Hillary, som er blevet socialt udstødt af hele landsbyen. Tilrettelæggelse: Caroline Lotz

10:30  

Auktionshuset (10:10)
Auktionshuset (10:10) I Auktionshuset er det aller sidste auktionsdag og der skal både sælges møbler og de indtil dato højst vurderede Axel Salto vaser. Det er traditionen tro, Jesper Bruun Rasmussen, der bestemmer hvem der står på podiet og i dag er arbejdsfordelingen sådan, at Jesper selv står for møblerne, mens hans søn, Frederik endnu en gang får lov at svinge fars hammer over de mest prestigefyldte Axel Salto vaser. Urekspert Kristian Haagen er taget ind til Gigtforening for at vurdere 2 ure som foreningen har arvet. Spørgsmålet er, om urene er noget værd og om Kristians vurdering kan hamle op med foreningens allerede indhentede tilbud. I skranken bliver danskerne både overraskede over lave og høje vurderinger af deres ting.

11:00  

Guld i Købstæderne - Horsens II
Guld i Købstæderne - Horsens II Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Horsens. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at informere og vurdere de mange ting, som gæsterne har med. Blandt andet kigger de nærmere på et russisk kroningsbæger og to skeer, som en guldgraver har taget med hjem fra Amerika. Når tingene er vurderet, er der chance for en handel. Tre professionelle opkøbere med penge på lommen står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem. Men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, skifter tingene ejer. Opkøberne byder blandt andet på et italiensk guldarmbånd. Og en vaskeægte højdespringer - en lysestage købt for 10 kroner på et loppemarked. Cecilie Nielsen, programmets vært, cykler rundt i byen og finder de gode historier. Hun besøger blandt andet det tidligere fængsel, hvor hun selv prøver kræfter med den økse, der blev brugt til den sidste henrettelse i Danmark.

11:00  

Guld i Købstæderne - Horsens
Guld i Købstæderne - Horsens Guld i Købstæderne rykker i løbet af sommeren ud til fem danske byer med den helt særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Horsens. I Håndværkerforeningens smukke sal står nogle af Danmarks dygtigste eksperter klar til at vurdere de mange arvestykker, antikviteter og andre klenodier, som gæsterne har med. Blandt andet sætter de pris på en stor russisk isbjørn. Og vi får den helt usædvanlige og tragiske historie om et rationeringskrus fra en tysk koncentrationslejr. Til stede i salen er også tre professionelle opkøbere. Når tingene er blevet vurderet har de mulighed for at byde på genstandene. Opkøberne byder hinanden op, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, bliver der handlet. Opkøberne kæmper blandt andet om at få en helt unik guldring fra Hans Hansen med hjem. Cecilie Nielsen, programmets vært, kigger nærmere på nogle af byens særlige kendetegn. Blandt andet undersøger hun, om gågaden virkelig er så bred, som byen praler med.

11:00  

Guld i Købstæderne - Køge II
Guld i Købstæderne - Køge II Guld i Købstæderne besøger i løbet af sommeren fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Køge. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere de mange klenodier, arvestykker og antikviteter, som dukker op i løbet af dagen. Eksperterne sætter bl.a. pris på en ægte diamantring - købt for en dollar. Og to malerier af den sjællandske landskabsmaler Ole Ring. Når tingene er blevet vurderet, er der mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere kæmper om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, bliver der handlet. Opkøberne kæmper bl.a. om en usædvanlig lampe, der nær var endt i skraldespanden. Cecilie Nielsen, programmets vært, tager en tur rundt i byen for at kigge nærmere på byens seværdigheder. Bl.a. ror hun en tur på Køge Å, der fik afgørende betydning for byen, indtil fragtskibene blev for store og måtte søge andre veje ind til de handlende.

11:00  

Guld i Købstæderne - Køge
Guld i Købstæderne - Køge Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. I det første af i alt ti programmer besøger vi Køge. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere alle de medbragte arvestykker, antikviteter og andre spændende ting fra gemmerne. Eksperterne sætter bl.a. pris på en lampe designet af Arne Jacobsen, og de får tårerne frem i øjnene hos ejeren af to Brendekilde-malerier. Når tingene er blevet vurderet, får tre professionelle opkøbere muligheden for at byde på genstandene. De kæmper indbyrdes om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Opkøberne byder bl.a. på en bronzefigur af Kai Nielsen, som ejeren til det sidste er i tvivl om, hvorvidt hun vil skille sig af med. Programmets vært, Cecilie Nielsen, springer også på cyklen for at finde nogle af de gode historier i byen. Hun kommer bl.a. forbi landets ældst daterede bindingsværkshus.

DR2

09:30  

Historien om konservesdåsen
Historien om konservesdåsen Masser af de ting vi omgiver os med i hverdagen gemmer på sjove historier om tingenes opfindelse eller tilblivelse. Det er tanken bag programserien "Historien om", som denne gang handler om konservesdåsen. De fleste af os har flåede tomater og makrel på køkkenhylden, men hvordan fandt man egentlig på at opbevare mad på dåse? Svaret ligger 200 år tilbage i tiden - hos Napoleons tropper. Ud over krig er der også både danske grisebasser, husmoderlig aflastning og popkunst i konservesdåsen. Gennem gamle klip fra DR's arkiver fortæller vi "Historien om konservesdåsen" og danskeren. Sendt første gang 23.08.07

09:30  

Århundredets vidner
Århundredets vidner Pigen fra Ukraine. Dusja og Erik blev forelsket i hinanden i Nazi-Tyskland under 2. verdenskrig. Hun var tvangsdeporteret østarbejder, og han var som arbejdsløs blevet sendt til Tyskland af sin danske fagforening. I april 45 lykkedes det Erik under dramatiske omstændigheder at få Dusja smuglet ud af Tyskland til Danmark på falske papirer. Tilrettelæggelse: Lisbeth Jessen.

10:10  

Århundredets vidner
Århundredets vidner Murens fald. De var unge og voksede op under den kolde krig. I 70'erne blev de kommunister, men i løbet af 80'erne brød deres billede af verden sammen. I programmet møder vi 4 tidligere kommunister der oplevede "murens fald" for 26 år siden i Berlin.

10:50  

Taxa (17:56)
Taxa (17:56) Dansk dramaserie fra 1998. Inden Andreas igen får sendt sin mor hjem, efter det uventede besøg, afgiver han et løfte, han får svært ved at holde. Mike er blevet far - men René udfylder rollen langt mere aktivt. Da nogle interne papirer fra Krone-Taxa havner hos City-Bilen, mener Finn og Tom at vide, hvem der har sørget for det. Lotte har store private problemer, og Stine har svært ved at tackle livet på gaden. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Hans Henrik Clemensen, Birgit Conradi, Claus Bue, Helene Egelund, Søren Spanning, Torben Jensen, Dorte Højsted, Ebbe Trenskow, Max Hansen, Peder Holm Johansen og Per Goldscmidt Bentzon. Manuskript: Anders Refn og Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Ole Schultz. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

11:30  

Taxa (18:56)
Taxa (18:56) Dansk dramaserie fra 1998. René får en kunde, som efter først at have skaffet sig en masse penge, skal køres til et besynderligt sted, mens Lotte får problemer med Claus, som bliver endnu værre, end hun havde frygtet. Det ser ud til, at den aftale om overtagelse af Husum-Taxa, Verner og Birgit har forhandlet hjem, falder til jorden - til City-Bilens fordel. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Laura Christensen, Søren Spanning, Helene Egelund, Dorte Højsted, Holger Perfort, Robert Reinhold, Lisa Thorslunde, Bent Mejding, Jens Jørn Spottag, Ebbe Trenskow. og Torben Jensen. Manuskript: Anders Refn og Stig Thorsboe. Instruktion: Anders Refn. Foto: Ole Schultz. Svenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

TVR

09:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

09:20  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:45  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

10:05  

Kasper og Sofie (4)
Kasper og Sofie (4)

10:20  

Kika og Bob (6)
Kika og Bob (6) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

10:35  

Pyjamasheltene II (42)
Pyjamasheltene II (42)

10:45  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

11:00  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

11:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (6)
Onkel Rejes Sørøvershow (6) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Vega, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne træben, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også de Sure Sokker og se om Vega og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian I sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:30  

Bamselægen - Ørerne (8)
Bamselægen - Ørerne (8) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Sylvester og bamsen Boble. Sylvester synes det virker som om, at Boble har rigtig ondt i ørerne. Så er det godt, at Bamselægen Sandra kan kigge på ham.

11:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2019 - Kajsas Julegave
Bonderøven 2019 - Kajsas Julegave Julen nærmer sig med hastige skridt også hos Frank og familien på Kastaniegården. De fleste julegaver er i hus. Men der er en meget vigtig julegave, der mangler. Frank vil nemlig lave en hundekurv til familiens nye medlem Kajsa. Hundekurven skal laves af løbbinding, et gammelt håndværk, som Frank lige skal lære først. Samtidig er det også et gensyn med hyggelige øjeblikke fra året der er gået på Kastaniegården.

12:15  

Bonderøven 2019 (16:16) - Af med hovedet og velbekomme
Bonderøven 2019 (16:16) - Af med hovedet og velbekomme Frank er på hjemmebane, når tre gæs, en landand og en moskusand går fra at være en del af dagligdagen på Kastaniegården til at blive en del af indholdet i fryseren. Til gengæld er han på udebane, når det gælder dyrkning af quinoa og amarant. Familien kan ikke lide quinoaen, og det er umuligt at få sand ud af de bittesmå amarantfrø.

12:15  

Bonderøven 2019 (15:16) - Brønd og blanke vindskeder
Bonderøven 2019 (15:16) - Brønd og blanke vindskeder Brønden på Kastaniegården er løbet tør for vand, så nu skal laves en ny boring gennem kalk og stenlag ned i undergrunden. Opbygningen af afløseren for den gamle stald med flotte stik og forbandt tager stadig tid, men ikke mere end at hønsehusets meget trængende vindskeder kan få en gang linolimaling.

14:45  

Kender Du Typen? 2019 - Med minder og mannequin
Kender Du Typen? 2019 - Med minder og mannequin Denne gang besøger Kender Du Typen? en person, som redder gamle mannequiner fra storskrald og som har den tvangstanke, at der altid skal vinkes farvel, når der har været gæster. Den kendte hovedperson synes, at der er alt for mange ting i lejligheden, men har samtidig gemt børnenes legetøj fra de var små. Så hvem er det, som ikke kan slippe minderne - det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud. Vært Mads Steffensen

14:45  

Kender Du Typen? 2019 - Med præst og papvin
Kender Du Typen? 2019 - Med præst og papvin Hvilken kendt dansker har et tæt forhold til sin præst og griner højt over en øl med vennerne i Marineforeningen? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup skal gætte, hvem der har en passion for sociale fællesskaber i det lokalsamfund, hun bor i, når Kender Du Typen? besøger en lille by ved Limfjorden. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:10  

Japans vilde natur (3:3)
Japans vilde natur (3:3) Dokumentar fra BBC fra 2015. (Wild Japan) Japans natur spænder bredt. Fra vildmarken i det iskolde nord til de sydlige subtropiske øer. På Japans andenstørste ø, Hokkaido, bor cirka 200 brune bjørne side om side med fiskerne. De fanger begge laks. Alt imens er resten af øens dyr ved at gøre klar til at overleve den barske, lange vinter.

13:00  

Det vilde Mexico (1:3)
Det vilde Mexico (1:3) Naturprogram fra BBC fra 2017. (Wild Mexico) Mexico er et kæmpe land. Mere end 3.200 kilometer langt og domineret af bjergkæden, Sierra Madre. Bevæger man sig langs dens stenede ryg, oplever man en forbløffende mangfoldighed af dyr og planter, fra sorte bjørne og orkide-bier til quelzal-fugle og millioner af monark-sommerfugle.

13:50  

Den klassiske musikquiz (7:8)
Den klassiske musikquiz (7:8) Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Nikolaj Koppel, Rie Koch, Adam Simonsen og Katrine Nordland. DR SymfoniOrkestret og dirigent Thomas Søndergård står for musikken. Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør? Og er det overhovedet muligt at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone?

14:50  

Arkitektens Hjem: Anna Maria Indrio (2:8)
Arkitektens Hjem: Anna Maria Indrio (2:8) Calling London. Eva Harlou besøger arkitekten Anna Maria Indrio i hendes loftslejlighed i København. Lejligheden er over 200 år gammel, men indrettet i helt ny stil - Anna Maria Indrio er født i Italien og på en gang indbygger i Rom og i København - og det nybyggede Darwin Center i London er hendes internationale gennembrud.

TVR

12:05  

Det store Ramasjang Mysterie (6)
Det store Ramasjang Mysterie (6) Reichardt beordrer Ronni til at bygge en bombe, så de kan sprænge Ramasjang Sendestation i luften. Ude i skoven fortæller Camping Vagn om en mystisk varevogn. Måske kan den lede My og Frede på sporet af Kristian?

12:15  

Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangskat
Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangskat Rosa besøger Isa og de finder sammen på et eventyr om Isas sovedyr Stampe. Han er en kanin med soldateruniform og en flot tromme. I eventyret bliver han til en livvagt på slottet i landet Stilleland. Her har Kong Søvnløs bestemt, at alle skal være helt stille, fordi han ikke har kunne sove i 100 år. Men Stampe er så glad for at tromme, at han ikke kan lade være. Hans trommespil tilkalder Prinsesse Sangskat og sammen spiller og synger de, selvom de ikke må. Spørgsmålet er, hvad kong Søvnløs siger til musikken, og om han nogen sinde falder i søvn?

12:35  

Ramajetterne II (8)
Ramajetterne II (8) Der er store problemer i Ramasjang Lufthavn. Hr. Skæg skal rejse til Kina for at hente kinesiske tegn, men flyskræk truer med at sætte en stopper for hele turen.

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13)

13:00  

Monster Buster
Monster Buster Elisabeth er rigtigt træt af et dumt ræve-fantasimonster, der kommer ind i hendes drømme. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:15  

Ramasjang Mysteriet V (10)
Ramasjang Mysteriet V (10) De grønne pilfingre er væk! Sigurd er virkelig i problemer. Og dagens skurk har været kvik for at kunne stjæle pilfingrene. Nu er spørgsmålet bare, om Kristian er kvik nok til at finde skurken! Heldigvis får han hjælp af Emilie. Men er det nok?

13:45  

Onkel Rejes fede sommerferie (7)
Onkel Rejes fede sommerferie (7) Onkel Reje er blevet bortført af en UFO og holdes til fange af selveste UFO-kongen Uffe O, der vil bruge ham som fødemaskine. Men Onkel Reje har andre planer og tager sagen i egen hånd. Nede på jorden er Onkel Rejes naboer Didrik og Skidrik helt oppe at køre over et Onkel Reje er væk, for nu kan de endelig blive formand for Foreningen af Danske Børnehadere. Brille og Krølle savner dog Onkel Reje, men så er det heldigt for Brille, at han har en magisk sten.

14:00  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Motor Mille er blevet fanget af den sure mand og Krejle, og hun bliver bundet oppe på loftet. Nu er det op til Børnebanden at redde Motor Mille. Heldigvis har de lært, at de kan og tør meget mere, end de tror. Mon det lykkes at redde Motor Mille og afsløre den sure mand, så han bliver nødt til at flygte fra slottet?

14:15  

Sprinter Galore (2)
Sprinter Galore (2) Magnus mor og far bliver enige om at hvis Sprinter skal blive boende indtil hans rumskib er repareret er de nødt til at holde ham skjult. Men gode råd er dyre da de ser ud af vinduet at underboen Heino har fundet Sprinters rumskib, men heldigvis har Magnus en ide. Sammen går de ned i haven for at forsøge, at narre Heino så de kan få rumskibet med op i lejligheden.

14:30  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:55  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire Jordens dag del 1 + del 2

DR1

15:30  

Hercule Poirot (33)
Hercule Poirot (33) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Gule iris". Poirot får en gul iris med posten. Blomsten bringer den lille detektiv minder om et mord, som han blev forhindret i at opklare - på en kvinde ved navn Iris. Er den gule blomst en opfordring til Poirot om at genoptage sagen?

16:20  

Hercule Poirot (34)
Hercule Poirot (34) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Det forsvundne testamente". Poirots gamle ven Andrew Marsh dør kort efter han har ændret sit testamente. Poirots næse lugter mord, og den lille detektivs mistanke bliver bekræftet, da testamentet pludselig forsvinder.

17:10  

Lykkeland II (2:8)
Lykkeland II (2:8) Norsk prisvindende dramaserie fra 2022. Studio 37 åbner, men vil der også komme gæster? Arbejdet med at forhindre en oliekatastrofe fortsætter og Norge holder vejret. En hvirvelvind af forandringer og nye muligheder. Dramaserien 'Lykkeland' er norsk tv's prisbelønnede storsatsning om Norges olieeventyr.

17:15  

Lykkeland II (3:8)
Lykkeland II (3:8) Norsk prisvindende dramaserie fra 2022. Det ukontrollerede olieudslip efterforskes. Marie skal døbes, men Marius er pludselig forsvundet. Annas løgn afsløres. En hvirvelvind af forandringer og nye muligheder. Dramaserien 'Lykkeland' er norsk tv's prisbelønnede storsatsning om Norges olieeventyr.

DR2

15:20  

Arkitektens Hjem: Claus Bonderup (3:8)
Arkitektens Hjem: Claus Bonderup (3:8) En mand med en udfordret skæbne. Eva Harlou besøger arkitekten Claus Bonderup i hans skønne hus i haven i Hune, som han byggede sammen med blomstermaleren Anne Just. Claus Bonderup dyrkede den hvide, minimalistiske arkitektur, de stramme akser og de lange linjer - men da han mødte Anne Just, kom der glød og gavmildhed i hans værk. Sendt første gang 15.03.11

15:45  

Den kolde krig - set med franske øjne (1:6)
Den kolde krig - set med franske øjne (1:6) Fransk dokumentar 2021. (Apocalypse: War of Worlds) 1945. De allierede nationer fejrer sejren og freden efter 2. Verdenskrigs grusomheder. Men bag kulisserne vokser en ny storpolitisk konflikt mellem stormagterne USA og Sovjetunionen. Dette er starten på Den Kolde Krig. Og med fremkomsten af atombomben, er menneskeheden truet af en ny dommedag.

16:40  

Den kolde krig - set med franske øjne (2:6)
Den kolde krig - set med franske øjne (2:6) Fransk dokumentar 2021. (Apocalypse: War of Worlds) 1947. For at Europa ikke skal blive et offer for kommunismen, lancerer præsident Truman Marshall-planen, et amerikansk låneprogram, der skal hjælpe de europæiske nationer med deres genopbygning efter krigen. Også hjælpen til Frankrig i Indokina øges, da Ho Chi Minhs indflydelse og hær vokser for hver dag, der går.

17:35  

Den klassiske musikquiz (8:8)
Den klassiske musikquiz (8:8) Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Katrine Gislinge, Søren Schauser, John Kruse og Eva Marie Rasmussen. DR SymfoniOrkestret og dirigent Thomas Søndergård står for musikken. Er det muligt ud fra dirigentens gestik at gennemskue, hvad han dirigerer, uden at orkestret spiller til? Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Og kan man fremføre orkestermusik på plastikrør?

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:59  

Simon III
Simon III

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder sommerfuglene + Vovserne redder en underjordisk kylling

17:00  

Trex
Trex Simon kommer hjem til et tomt køleskab og må begive sig ud på jagt efter mad med sin tamme dinosaur. På burgerbaren narrer de ejeren Big Jack til at klæde sig ud som cowboy med hest. Desværre er Trex ikke så god til at lege hest.

17:05  

Stop!
Stop! Hele vinteren har Maja talt dagene til sommeren og årets første dukkert. Hun står op ved hanegal og gør sig klar, men mor og fars første dag i ferien sprudler ikke rigtigt med samme forventning.

17:15  

Bamselægen - Hovedet (5)
Bamselægen - Hovedet (5) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Amanda. Hun ved ikke hvorfor, at hendes bamse Hundi har så ondt i hovedet. Heldigvis kommer Sandra og henter dem, og der går ikke længe før de finder ud af, hvad der er galt med Hundi.

17:35  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Den sure mand elsker sur kaffe. Han har stjålet børnenes soveposer og bruger dem som kaffefiltre, så han kan lave 100 liter kaffe. Men Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få soveposerne tilbage.

17:50  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (2)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (2) Se hvor Onkel Reje og Brille tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

DR1

18:00  

Auktionshuset II (1)
Auktionshuset II (1) Auktionshuset samler hele 4 generationer i Bredgade, når der skal prøves kræfter med den moderne teknologi. Jesper Bruun Rasmussen tester et nyt koncept - Live Bidding sammen med sin søn, Frederik. Mens hans datter, Alexa kan læne sig tilbage og nyde auktionen som gæst. Hun er på barsel og har taget sin lille datter og kommende mulige arving til Auktionshuset, Maxima med på auktion. Auktionshusets ur-ekspert, Kristian Haagen tager den lange tur fra København til Lolland i jagten på nogle helt unikke ure, der kan indbringe gode hammerslag. Men ureksperten bliver sat på noget af en prøve af urenes ejer, så det kræver en rigtig god vurdering at få lov til at tage urene med hjem. I Auktionshusets skranke kommer følelserne frem når et søskende par rydder op i deres afdøde mors sager og en ung mand rydder op i sit kærlighedsliv. Velkommen til Auktionhuset.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

Rick Steins vidunderlige Sydengland (3:15)
Rick Steins vidunderlige Sydengland (3:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Langt fra Cornwalls berømte strande kan man snildt finde små, skønne landsbyer. Denne gang besøger Rick Stein en af sine favoritter nemlig byen Helford. Her tager biologen Gillian Burke ham med på en gåtur gennem en sjælden atlantisk tempereret regnskov. Han smager førsteklasses salami og kaster sig ud i at lave en barndomsret: Paneretskinke, nye kartofler og hjemmelavet salatmayonnaise.

20:25  

Et helt menneske: New year, new me
Et helt menneske: New year, new me Efter seks års ventetid skal Frederikke gennemgå sin kønsbekræftende operation og endegyldigt sige farvel til sin mandekrop. Spørgsmålet er, om det gør hende til et mere helt menneske. Astas forældre begynder at overveje Astas kommende pubertet. Skal de sige ja, hvis hun får tilbudt hormonbehandling, eller skal de vente? DR har i en årrække fulgt to familier med et transkønnet barn. Hvilke udfordringer møder de som piger født i en drengekrop? Og hvordan er det for forældrene, når deres søn viser sig at være en datter? "Et helt menneske" er en programserie om kønsidentitet, hvordan man som familie tackler livet med et transkønnet barn og om at blive accepteret som den, man er. Tilrettelæggelse: Kristian Krog Kæmsgaard og Anne Herlin Kamstrup.

DR2

18:35  

Mord i middelalderen - Mordet i Finderup Lade (3:4)
Mord i middelalderen - Mordet i Finderup Lade (3:4) I dette program af Mord i middelalderen kigger vi på Danmarkshistoriens mest berømte mord, nemlig mordet i Finderup Lade. Selvom mange har hørt om mordet er der faktisk ingen der ved, hvem morderen var - mordet er uopklaret. I programmet afslører værtsparret Peter Kær og Torben Svendrup hvem der sandsynligvis står bag. Vejen gennem middalderen og frem til afsløringen er ikke for sarte sjæle, den involverer både blodsudgydelser og terrorlignende angreb. I programmet dykker Peter og Torben dybt ned i de middelalderlige arkiver på Det Kongelige Bibliotek, og de taler med en drabsefterforsker. De kommer også forbi Finderup, Viborg, Ringsted og Nyborg for bl.a. at se på gerningsted og gravsted.

19:05  

Rigsfællesskabets historie: Trangen til selvbestemmelse (2:6)
Rigsfællesskabets historie: Trangen til selvbestemmelse (2:6) Et ludfattigt Danmark overtager eneansvaret for Grønland, Island og Færøerne. Danskerne tjener godt på grønlændernes sælfangst, mens færingernes og grønlændernes selvbevidsthed vokser. Sprog, kultur og national stolthed får central betydning. Med Danmarks nye grundlov får færingerne nye rettigheder; grønlænderne får ingenting.

19:35  

Danmarks hemmeligste spionægtepar (1:4)
Danmarks hemmeligste spionægtepar (1:4) David har fået adgang til sin morfars gamle lejlighed, hvor pengeskabet stadig står. Pengeskabet har stået låst i mange år, og nøglen er væk. Kan pengeskabet åbnes? Og hvad gemmer der sig derinde?

20:05  

Ekstreme togrejser II (4:6)
Ekstreme togrejser II (4:6) Britisk rejseserie fra 2014. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især med tog. Cuba er den eneste østat i Caribien, der kan prale med at have et omfattende jernbanenet. Chris tager på den betagende smukke tur fra hovedstaden Havana østpå mod Santiago de Cuba og med endestation ved den amerikanske flådebase ved Guantanamobugten.

20:50  

Mord mellem Øst og Vest (3:6)
Mord mellem Øst og Vest (3:6) Tysk krimiserie fra 2022. (ZERV - Zeit der Abrechnung) Kommissær Frauke Beckmann er blevet alvorligt kvæstet. Hendes chef er knust. Karos mor finder Trocklands kamera med filmen fra natten i Leipzig. Billederne viser, hvordan Karos far bliver skubbet ind i en mystisk bil med vestlige nummerplader. Så hendes far sad ikke i sin egen bil, da den styrtede i floden?

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:03  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:10  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:35  

Smølferne
Smølferne

18:44  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

18:44  

John Dillermand (20)
John Dillermand (20) John og Oldemor skal på ferie i deres campingvogn, men på vejen får de smadret en jernbanebom, og campingvognen med Oldemor indeni, laver et forsvindingsnummer. John må redde dagen med sin diller-lasso, og John og Oldemor finder ud af, at det faktisk er meget rarere at være derhjemme.

18:45  

100% Ulv
100% Ulv

19:10  

Wild Kratts (26)
Wild Kratts (26)

19:35  

Svampebob Firkant VIII (15)
Svampebob Firkant VIII (15)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:20  

Jagten på den forsvundne Leonardo
Jagten på den forsvundne Leonardo Dansk dokumentar fra 2021. Det er verdens dyreste maleri. Leonardo da Vincis Salvator Mundi. Hele 2.9 milliarder kroner indbragte maleriet, da det blev solgt på auktion i New York. Men er det rent faktisk da Vinci, der har malet det værdifulde kunstværk? Eller vil visse magtspillere bare gerne have det således? Her får du den utrolige historie om Salvator Mundi.

22:55  

Deadwater Fell (1:2)
Deadwater Fell (1:2) Britisk krimiserie fra 2020. Et hus brænder ned, og en lille skotsk by sønderrives af sorg og mistænksomhed. En mor og hendes tre små døtre omkommer i branden - kun pigernes far, lægen Tom, overlever. Efterforskningen antyder, at der ikke var tale om en ulykke. Men hvem kunne finde på at gøre den lille, tilsyneladende harmoniske familie ondt? "Bevægende og fængslende", skrev avisen The Guardian om serien, der har David Tennant fra 'Broadchurch' i hovedrollen.

DR2

21:40  

Mord mellem Øst og Vest (4:6)
Mord mellem Øst og Vest (4:6) Tysk krimiserie fra 2022. (ZERV - Zeit der Abrechnung) Karo gennemgår en række nyopdagede dokumenter om sin forsvundne far. Hun finder spor, der fører til hendes fars vognmandsfirma. Transporterede han andet end møbler? Fra sin sygeseng finde Frauke ud af, at Karos far faktisk var indblandet i våbentransporter mellem Øst og Vest. Karo er lamslået.

22:55  

Everything I ever wanted to tell my daughter about men
Everything I ever wanted to tell my daughter about men Amerikansk drama fra 2021. En kvinde fortæller sin datter om alle de mænd, som hun har været sammen med. Hun håber, at datteren ikke begår de samme fejltagelser. I samtaler med en terapeut udforsker kvinden konsekvenserne af en voldtægt. Og modvilligt optrævler hun alle sine parforhold. Det bringer minder frem om abort, utroskab, vold og misbrug. Medvirkende: Lorien Haynes, Issy Knopfler, Alan Cumming, m.fl. Instruktion: Talia Blasam m.fl.

TVR
DR1

00:25  

Gift ved første blik USA XIII (6:26)
Gift ved første blik USA XIII (6:26) Før de nygifte par tager på bryllupsrejse, skal de hver især spise brunch med deres nye svigerforældre. Mens nogle let accepteres af svigerfamilien og vennerne, får andre oplysninger om deres ægtefælle, som de helst ville have været foruden.

01:45  

Hercule Poirot (31)
Hercule Poirot (31) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Eventyret ved den egyptiske kongegrav". Den berømte arkæolog sir John Willard falder død om, få minutter efter han har åbnet den egyptiske farao Men-her-Ras grav. Snart begynder resten af ekspeditionens medlemmer også at falde døde om. Er de blevet ramt af en forbandelse? Poirot undersøger sagen.

02:35  

Hercule Poirot (32)
Hercule Poirot (32) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Underhunden". Anden Verdenskrig lurer i horisonten, og forretningsmanden sir Rueben Astwell håber at profitere af krigen. Før det kommer så vidt, findes han dog myrdet i sit hjem. Poirot efterforsker sagen, og miss Lemons nye hobby - hypnose - kommer til uventet nytte.

03:25  

Hammerslag 2019 - Sjældent udbudt i Sønderjylland
Hammerslag 2019 - Sjældent udbudt i Sønderjylland Visse boliger er sjældent udbudte. Og når du så endelig får muligheden for at købe dem, så er det om at slå til. Vi skal se på lige netop tre boliger, der sjældent er til salg i Sønderjylland. Vi starter i Kollund med en penthouselejlighed, der har en enestående udsigt over Flensborg Fjord. I Tønder gemmer sig et byhus fra 1845 med overraskende meget plads, og så slutter vi i Haderslev med en bolig, der efterlader Hold Øst og Vest mundlamme. Vært: Christian Degn

DR2

00:20  

I heroinens spor (1:5)
I heroinens spor (1:5) Amerikansk dokumentarserie fra 2018. (The Trade) USA er ramt af en stofepidemi. Hvert år dør over 50.000 mennesker af heroin eller opiater, og dødstallet stiger blandt alle racer og aldersgrupper. Denne serie følger en række mennesker, der alle er berørt af og involveret i opioid-krisen - fra narkokartellerne, politiet, pusherne og til misbrugerne.

01:15  

Holyfield vs. Tyson - jagten på den største kamp
Holyfield vs. Tyson - jagten på den største kamp Amerikansk sportsdokumentar fra 2015. (Chasing Tyson) Bokseren Evander Holyfield er verdensmester i flere vægtklasser. Men særligt to af hans kampe er gået over i boksehistorien - nemlig opgørene i ringen mod Mike Tyson, der kostede en bid af Holyfields øre og en diskvalificering af Tyson. Her udforsker vi Holyfields karriere og de år, som han brugte på at arrangere sin første kamp med Mike Tyson.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, EGTVED.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0704014303