Egtved
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: tirsdag d. 3. november 2020

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: tirsdag d. 3. november 2020

DR1

00:05  

Alene i vildmarken USA IV (10:11)
Alene i vildmarken USA IV (10:11) Syv familiepar er hver for sig blevet kastet ned i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Temperaturen falder drastisk på Vancouver Island og betyder nye udfordringer for de par, der stadig er tilbage. Én deltager bliver ramt af sygdom, mens en anden deltagers voldsomme temperament truer med at drive en kile ind i forholdet til makkeren.

00:50  

Taggart: Rottegift (1:3)
Taggart: Rottegift (1:3) To dødsfald forårsaget af rottegift synes uden særlig mystik, men det samme kan ikke siges om det tredje. Glasgow-detektiven Jim Taggart må atter i arbejdstøjet. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion: Alan MacMillan.

01:40  

Kriminalkommissær Barnaby XI: Samtale med de døde (7)
Kriminalkommissær Barnaby XI: Samtale med de døde (7) "Samtale med de døde". Barnaby og Jones bliver hvirvlet ind i en særpræget sag om overtro og antikviteter, da to ægtepar forsvinder sporløst fra deres huse på et stort gods. Den nærliggende skov siges at være hjemsøgt af en gruppe munke, der blev massakreret for mange år siden. Men da den clairvoyante Cyrus LeVanu finder liget af en ukendt mand i skoven, viser det sig at være af nyere dato... Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Cyrus LeVanu: Jeroen Krabbé. Instruktion: Sarah Hellings.

03:15  

Bonderøven (10:16) - Hjem til gården
Bonderøven (10:16) - Hjem til gården Frank og hans familie er i Nordnorge på den gård, hvor han som 17 årig var gårdsdreng. Her vil han blandt andet bygge en samisk vinterhytte sammen med den norske familie på gården og venner fra egnen. Han kan heller ikke holde sig fra en forfalden vandmølle, - nu han er der.

04:00  

Hammerslag - Ved vandet i København
Hammerslag - Ved vandet i København Hammerslag starter sæsonen i København, hvor vi skal se på boliger, der alle har udsigt over vandet. På Islandsbrygge skal hold Øst og Vest gætte pris på en lejlighed i det ikoniske silobyggeri. Dernæst skal der sættes pris på en fredet bolig fra 1939 med udsigt over søerne. Og så slutter vi af på historiske Christianshavn med en lejlighed med egen terrasse på over 50 kvm en spytklat fra kanalerne. Vært: Christian Degn

04:45  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Dyrehospitalet (1:8)
Dyrehospitalet (1:8) Det er igen tid til at følge arbejdet med at redde de syge og skadede dyr, der bliver indbragt på Dyrehospitalet. I dag kommer katten Sigge ind. Den har været i slagsmål, og nu risikerer den at få halen amputeret. Hunden Alice har kræft, men den lever alligevel stadig et godt liv. I Namibia beder man om hjælp med nogle geparder, der skal slippes ud i friheden.

06:30  

De unge brugtvognsforhandlere (6:6)
De unge brugtvognsforhandlere (6:6) Hos 25-årige Jeppe er bilsalget af ældre brugte biler gået helt i stå og regningerne hober sig op. Og mens Jeppe må sælge ud af sine biler med tab, så er der fuld gang i forretningen hos 28-årige Dennis i Randers efter han har satset over en million kroner på små, økonomiske biler. I Californien har 26-årige Patrick og hans to sønderjyske makkere fundet en ægte amerikansk pickup truck, som de vil købe med hjem til Danmark. Men netop som Patrick har givet håndslag, viser det sig, at der er noget uldent ved bilen.

07:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:35  

USA's politiske cirkus
USA's politiske cirkus USA nærmer sig et yderst vigtigt præsidentvalg, samtidig med at nationen kæmper med en dødbringende pandemi og store økonomiske omvæltninger. De politiske analytikere John Heilemann, Mark McKinnon og Alex Wagner stiller skarpt på amerikansk politik under Trump og tager dig med bag scenen, når Trump og Bidens valgkampagner buldrer afsted mod præsidentvalget i november.

01:05  

Amerikanske taler der ændrede verden
Amerikanske taler der ændrede verden "Yes we can" og "Tear down this wall, mr. Gorbatjev" er to citater vi alle kender. Men hvorfor er lige de citater blevet så berømte? I den danskproducerede dokumentar "Amerikanske taler der ændrede verden," møder vi taleskriverne bag nogle af verdenshistoriens mest berømte præsidenttaler. Og så møder vi de danske statsministre, som blev påvirket af talerne - Anders Fogh Rasmussen, Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning Schmidt.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Læringens idéhistorie (7:7)
Læringens idéhistorie (7:7) Samfundet bliver stadigt mere kompliceret, og det stiller højere krav til eleverne og dermed til lærerne, mener Dylan Wiliam, professor emeritus ved University of London. Han ønsker at udvikle en aktiv kultur i alle klasseværelser, hvor samtlige elever deltager, og hvor det er i orden at tage fejl.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Masha og Bjørnen (4)
Masha og Bjørnen (4) Voksemikstur

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Ramasjang Mysteriet V (4)
Ramasjang Mysteriet V (4) Sebastian er i problemer! Han har mistet sin helt særlige fuglebog. Det pudsige er, at den er stjålet fra hans fuglebur! Hvem kan dog være så fræk? Kristian skal virkelig tage sig sammen for at løse dagens mysterium. Men han er ikke alene. Heldigvis får han hjælp af minidetektiven Christian. Men kan de opklare mysteriet?

06:05  

Ernest & Celestine (9)
Ernest & Celestine (9)

06:20  

Luk op Luk i - FRYGT
Luk op Luk i - FRYGT Jakob og Thomas er på telttur. Selvom Thomas godt ved, at der ikke findes monstre, så er han alligevel ret bange. Jakob tror ikke på monstre, for de findes jo ikke. Han er til gengæld bange for noget, han har set i TV-Avisen. Han har nemlig set, at isen smelter. De to venner finder sammen ud af, hvad man kan gøre, når der er noget, man er bange for.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Rod i Historien (6)
Rod i Historien (6) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig en griffel til sin udstilling om oplysningstiden og guldalderen. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

06:55  

Simon
Simon En aftale er en aftale

07:00  

Gurli Gris III (8)
Gurli Gris III (8)

07:05  

Gurli Gris III (9)
Gurli Gris III (9)

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Jacob Haugaard og Hr. Skæg
Morgensang med Ramasjang | Jacob Haugaard og Hr. Skæg Her til morgen er der knald på, for Hr. Skæg holder morgenfest, og du er inviteret! Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Beccas venner
Beccas venner

07:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V

08:00  

Oda Omvendt II (2)
Oda Omvendt II (2) Oda Omvendt er bekymret over, at Balder har fundet sit sorte tøj frem igen. I børnehaven har Stine og de andre børn det sjovt med at lege med ler, men Amalie fra Allerhøjeste sted har pålagt Balder alle opgaver i børnehaven, og hun truer med at lukke børnehaven, hvis børnene ikke lærer at have travlt. Derfor herser både Balder og Stines fædre med hende og vil ikke lade hende lege færdigt. Men Stine henter hjælp hos Oda Omvendt, og med Odas tidszapper får Stines fædre et ordentlig skud børnetid, så alle bliver glade. Men så får Balder en lumsk idé.

08:10  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:25  

Motor Mille på cirkustur (6)
Motor Mille på cirkustur (6) Motor Mille drømmer om at optræde med et sejt og svært nummer med sin motorcykel i cirkus. Men hos Cirkus Arena bliver hun sat til at øve sig på at flyve i trapez under loftet på teltdugen. Det viser sig at være mindst ligeså krævende og sejt, som Mille har drømt om.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (28)
Vidundervovsen Vaffel (28) Vaffel og lopperne

 
DR1

09:05  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

09:20  

Dyrene i Zoo IV (9)
Dyrene i Zoo IV (9) Det sorte næsehorn er en truet art, men i Chester Zoo er der to nye unger Ike og Hazina. Dyrepasseren Babs begynder at træne dem, så de kan vænne sig til kontakt med mennesker, men de to livlige unger gør det til en yderst udfordrende opgave.

10:10  

Danske Vidundere: Døndalen
Danske Vidundere: Døndalen Danske Vidundere og Ann Marker tage til Døndalen på Bornholm. Døndalen er en af Nordbornholms såkaldte sprækkedale. For millioner af år siden blev sprækkerne i den bornholmske granit skabt af rystelser i undergrunden. I dag kan vi glæde os over en fantastisk natur: I Døndalen er der altid fugtigt og skyggefuldt, og det giver en nærmest jungleagtig natur og meget speciel stemning. Midt i Døndalen buldrer - dønner - Danmarks største vandfald på 20 meter. I udsendelsen besøger vi den lokale matador Carl Aage Reuss, som blandt andet fortæller om, hvorfor han som barn betragtede Døndalen lidt som en "stadsestue" - og vi drager med naturvejleder Søren Sillehoved på opdagelse dybt inde i dalen. Sendt første gang 20.11.07

10:30  

Antikkrejlerne XVIII (8)
Antikkrejlerne XVIII (8) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:15  

Antikkrejlerne XVIII (9)
Antikkrejlerne XVIII (9) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

DR2

09:00  

Slavernes efterkommere i USA
Slavernes efterkommere i USA Ud for South Carolinas kyst ligger en øgruppe, hvor befolkningen er direkte efterkommere af afrikanske slaver. Gullah Geechee hedder samfundet, som har udviklet sin egen kultur, stærkt præget af de afrikanske rødder. Den amerikanske komiker W. Kamau Bell besøger Gullah-folket og opdager, at den enestående kultur er under pres nu, hvor befolkningen ikke længere kan leve, som de har gjort i årevis, totalt isoleret fra omverdenen.

09:40  

Trump-dynastiet: Guldfeber
Trump-dynastiet: Guldfeber Mændene i Trump-familien har i generationer været entreprenante. Frederich Trump udvandrede fra Tyskland for at finde guld i USA. I stedet tjente han penge på at sælge mad og udstyr til guldgraverne. Hans søn, Fred, blev ejendomshandler i Queens med så stor succes, at hans familie kunne leve et privilegeret liv. Og barnebarnet Donald endte som USA's 45. præsident. Få historien om de tre generationer af Trump-familien - fortalt med interviews, billeder og hidtil ukendte filmoptagelser.

11:00  

Trump-dynastiet: Manhattans mægtigste mand
Trump-dynastiet: Manhattans mægtigste mand Med opførelsen af Trump Tower midt på Manhattan har Donald Trump slået sit navn fast som en af landets mægtigste mænd. Men købet af tre kasinoer i Atlantic City dræner hans bankkonto, og hans affære med Marla Maples koster ham ægteskabet med Ivana. Til trods for succes med bogen 'The Art of the Deal' slutter 90'erne som et lavpunkt i Donald Trumps karriere.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (12)
Flaskepost fra Stillehavet (12)

09:20  

Min lille hund Mester (9)
Min lille hund Mester (9) Thomas og Bibi beslutter at lave forårsrengøring og flytte rundt på møblerne i huset, inklusive Mesters hundekurv. De har brug for lidt forandring, forklarer de. Men selv om Mester aldrig bruger sin kurv, er han meget utilfreds med, at de sådan går og flytter rundt på den. Thomas fortæller Mester en historie om at være for forsigtig - hvis man ikke udvikler sig eller tager en chance engang imellem, så sker der ingenting. Mester er helt enig. Der er brug for forandring, og Thomas kan begynde med at vænne sig til at give ham flere frikadeller.

09:27  

Hunden Ib - tænker sig om en ekstra gang
Hunden Ib - tænker sig om en ekstra gang

09:30  

Sprinter Galore II - Cykel (9)
Sprinter Galore II - Cykel (9) Det kan godt være lidt kedeligt, synes Sprinter, når man aldrig må komme ud, så da Magnus tager på tur med sine forældre, forbarmer Viola sig over Sprinter og går med til at lære ham at cykle. Det viser sig dog at være sværere end som så - særligt når det går ned ad bakke, og der pludselig er en stor gren i vejen ...

09:45  

Nana (3:6)
Nana (3:6) Kunne Nanas far have fået arbejde, hvis ikke hendes viskelæder havde lugtet af appelsin? Hvor kommer de fire æggemadder fra? Hvem skal udstoppe fisken, og hvorfor er det lige meget, hvad mælken koster i Farum, når den ene appelsin er rådden, og Nanas far blev kattekonge, men ikke populær? Medvirkende: Nana: Barbara Topsøe-Rothenborg. Far: Jesper Christensen. Mor: Katrine Jensenius. Frk.Lind: Ilse Rande. Christians mor: Litten Hansen. Inspektør: Arne Hansen. Orlas far: Claus Nissen. Hr.Jørgensen: Geert Vindahl. En anden far: Jarl Forsman. m.fl. Manuskript: Per Schultz. Instruktion: Anette Pilmark.

10:10  

Op og hop (2)
Op og hop (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver politigymnastik.

10:20  

Junglebogen (25)
Junglebogen (25)

10:30  

Kasper og Sofie (9)
Kasper og Sofie (9) På cykeltur

10:45  

Vilde venner III (1)
Vilde venner III (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Asta-Sophia og Villiam, der har vagten i klubhuset. De skal have klippet får sammen med Thorkild, tage sig af en forkommen stormmåge og sætte to egern tilbage I naturen.

11:05  

Hey Duggee
Hey Duggee

11:10  

Hey Duggee
Hey Duggee

11:20  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI

11:45  

Min mosters historier - Lille matros
Min mosters historier - Lille matros Theodor tegner farverige flag med sin moster, Lola. Men da der pludselig er brug for hjælp oppe på dækket, må Theodor ikke komme med. Det er ikke altid nemt at være den mindste matros på en vaskeægte bramsejlsskonnert.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at elefanten kan spise en hel lastbil fuld af mad? Ta´ med Lille Nørd på elefantjagt og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor elefanten bader sig i jord og mudder dagen lang.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven (11:16) - Må det briste eller bære
Bonderøven (11:16) - Må det briste eller bære Frank og børnene er tilbage i Norge. De bor igen på gården hos Thorbjørn og Louise. Nu skal den samiske vinterhytte gøres færdig med hjælp fra venner og lokale beboere. Der bliver dog også tid til en fisketur sammen med Thorbjørn, Johan og Alma- når de alligevel skal op i højlandet for at samle vigtige træstykker til brug i byggeriet.

12:55  

Nak & Æd - en kortnæbbet gås i Thy (10:10)
Nak & Æd - en kortnæbbet gås i Thy (10:10) Det er oktober. Nikolaj og Jørgen er taget til Thy for få ram på en speciel gås. Det er anden gang de er ude efter en kortnæbbet gås, og denne gang skal det lykkes. Men jagten kræver stor tålmodighed og koncentration i timevis, når man ligger på marken. Det kan vise sig at blive en stor udfordring for de to venner.

13:40  

Brdr. Madsens tidsrejse (8)
Brdr. Madsens tidsrejse (8) Anders og Peter Lund Madsen er rejst ud i landet og tilbage i tiden for at prøve Danmarkshistorien på egen krop. De spiser, arbejder, bor, kæmper og fester som vi gjorde engang, for at finde ud af, hvad der har gjort os til de danskere vi er i dag. Tidsrejsen er ved vejs ende, og sidste stop er 1970'erne. En tid med opbrud og nybrud, viklebatik og mikromakromad. Og ikke mindst fed musik. Brødrene møder nogle af datidens koryfæer og husker deres egen opvækst i samme årti. Og så flytter de i kollektiv for at teste hinandens tolerance.

14:10  

Maddysten (4:8)
Maddysten (4:8) Der er fem familier tilbage i Maddysten, og denne gang skal de vise, hvad de kan præstere i det vegetariske køkken. De skal blandt andet lave deres bud på en vegetarburger, hvor bøffen er skiftet ud med en vegetarisk version. De skal også prøves af i en quiz, der tester, hvor mange grøntsager familierne kan sætte navn på. Undervejs bliver familierne overrasket af en flok vegetarer, som skal være gæstedommere. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, madnørd Timm Vladimir og kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang.

DR2

12:20  

Trump-dynastiet: TV-stjernen som blev præsident
Trump-dynastiet: TV-stjernen som blev præsident Årtusindskiftet bliver et vendepunkt for Donald Trump. Ikke mindst hans medvirken i reality-programmet "The Apprentice" ændrer hans status til mega-celebrity. Han overvejer for alvor en politisk fremtid, og da han møder Steve Bannon - en politisk aktivist med en vildt udtænkt plan for at slå Hilary Clinton - er sagen afgjort. Donald Trump stiller op til valget som USA's 45. præsident.

13:45  

Trumps datagenier (1:3)
Trumps datagenier (1:3) Brad Parscale avancerer på bare ét år fra at designe billige hjemmesider i Texas til at være Donald Trumps digitale valgchef. Men han må dele æren for Trumps valgsejr i 2016 med et obskurt britisk analysefirma. Cambridge Analytica lander i USA uden nogen forhistorie, anført af den karismatiske forretningsmand, Alexander Nix.

14:15  

Trumps datagenier (2:3)
Trumps datagenier (2:3) Efter Trumps chokerende valgsejr begynder politikere og journalister at undersøge Cambridge Analyticas metoder. En tidligere Cambridge-kunde sætter firmaets banebrydende metoder i et tvivlsomt lys. Spørgsmålene om brug af privat Facebook-data leder til en russisk-født videnskabsmand.

14:45  

Trumps datagenier (3:3)
Trumps datagenier (3:3) En tidligere Cambridge Analytica-ansat sætter med sine afsløringer gang i en global skandale. Mens centrale personer afviser anklagerne om det gigantiske datatyveri, må Cambridge lukke efter en hemmelig optagelse af direktøren. Parscale, er i dag forfremmet til kampagnechef og arbejder videre på at få præsidenten genvalgt i 2020 - ved hjælp af personlig data.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (6)
Ramajetterne III (6) Der er kommet ny vejrcomputer i Ramasjang Lufthavn. Flummer er skeptisk, da han ikke er vild med nye ting. Superstormen Åge truer Sus' afgang, og panikken spreder sig. Kan flyet mon lette til tiden?

12:50  

Bobbel og Gælles Mission - Alene i haj-slugten (3:6)
Bobbel og Gælles Mission - Alene i haj-slugten (3:6) Bobbel må forlade en syg Skjoldborg for at finde Gælle, der er faret vild i haj-slugten. En ensom søhest i knibe bliver Gælles redning, og han kommer endelig på sporet af havlægen.

12:55  

Didrik Drage (32)
Didrik Drage (32)

13:10  

Kika og Bob (17)
Kika og Bob (17) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Onkel Rejes Sørøvershow (2)
Onkel Rejes Sørøvershow (2) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Morgan, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens hår, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen og se om Morgan og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

13:45  

Hr. Skægs hotel - Bruden og den usynlige mand (4)
Hr. Skægs hotel - Bruden og den usynlige mand (4) Hr. Skæg venter på et brudepar, som skal holde bryllupsfest på Hr. Skægs Hotel. Det viser sig, at den svenske brud er blevet gift med en usynlig mand. Findes manden overhovedet, eller har bruden bare en god fantasi?

14:00  

Byttebiksen (8)
Byttebiksen (8) Lotte vil lege gemmeleg og er så god til det, at Rosa ikke kan finde hende igen. Men hun har jo også travlt med at bytte med veninderne Cirkel og Sofia og Haider, der elsker karate, og som Rosa tager hjem til. Imens når Lotte at bytte med drengen Bjørn, så hun kan gemme sig igen, før Rosa kommer tilbage.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Hørmehunden
Hørmehunden

14:45  

Ridderprinsessen Nella (27)
Ridderprinsessen Nella (27)

DR1

15:10  

Hammerslag - Sommerhuse ved det sydlige Kattegat
Hammerslag - Sommerhuse ved det sydlige Kattegat I aften skal vi en hyggelig tur i sommerhus. Hammerslag besøger nemlig skønne sommerhuse ved det sydlige Kattegat. Hold Øst og Vest skal ved aftenens første bolig se et klassisk sommerhus med en dejlig havudsigt, beliggende nær Juelsminde. Herefter skal prisen gættes på et lille bitte træsommerhus, hvor man skal passe på hovedet. Og til sidst skal vi til Saksild ved Odder, hvor vi skal se et moderne sommerhus med en udestue, der kan forlænge sommeren langt ind i efteråret. Vært: Christian Degn

16:00  

Valg USA 2020
Valg USA 2020

DR2

15:15  

Det store Trumpshow (1:3): Fra realitystjerne til præsident
Det store Trumpshow (1:3): Fra realitystjerne til præsident Donald Trump blev præsident stik mod alle forventninger. Gennem tre afsnit ser vi tilbage på hans år i Det Hvide Hus, nu hvor hans første præsidentperiode lakker mod enden. Vi møder en række farverige personligheder - fra Trump-rådgivere til Stormy Daniels, og ser, hvordan de kæmper med den uforudsigelige præsident. Hvordan har Trump klaret jobbet som den mest magtfulde mand på planeten?

16:05  

Det store Trumpshow (2:3)
Det store Trumpshow (2:3) Donald Trump blev præsident stik mod alle forventninger. Gennem tre afsnit ser vi tilbage på hans år i Det Hvide Hus, nu hvor hans første præsidentperiode lakker mod enden. Vi møder en række farverige personligheder - fra Trump-rådgivere til Stormy Daniels, og ser, hvordan de kæmper med den uforudsigelige præsident. Hvordan har Trump klaret jobbet som den mest magtfulde mand på planeten?

16:55  

Det store Trumpshow (3:3)
Det store Trumpshow (3:3) Donald Trump blev præsident stik mod alle forventninger. Gennem tre afsnit ser vi tilbage på hans år i Det Hvide Hus, nu hvor hans første præsidentperiode lakker mod enden. Vi møder en række farverige personligheder - fra Trump-rådgivere til Stormy Daniels, og ser, hvordan de kæmper med den uforudsigelige præsident. Hvordan har Trump klaret jobbet som den mest magtfulde mand på planeten?

17:45  

Amerikanske taler der ændrede verden
Amerikanske taler der ændrede verden "Yes we can" og "Tear down this wall, mr. Gorbatjev" er to citater vi alle kender. Men hvorfor er lige de citater blevet så berømte? I den danskproducerede dokumentar "Amerikanske taler der ændrede verden," møder vi taleskriverne bag nogle af verdenshistoriens mest berømte præsidenttaler. Og så møder vi de danske statsministre, som blev påvirket af talerne - Anders Fogh Rasmussen, Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning Schmidt.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris V (11)
Gurli Gris V (11) Cowboyen Pedro

15:15  

Gurli Gris V (12)
Gurli Gris V (12) Gurli og Gustavs have

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Gyldne dage

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:00  

TV AVISEN for dyr - Hønen eller ægget? (12)
TV AVISEN for dyr - Hønen eller ægget? (12) Musen Albert har vundet musenes store ædekonkurrence og håber på, at præmien er en masse ost. Reporteren Stefan besøger hønsenes diskussionsklub, hvor hønsene igen i år diskuterer spørgsmålet: hvem kom først - hønen eller ægget? Der er også dyregymnastik med anden Torsten, en vejrudsigt fra vejrhanen Verner og en trafikmelding fra myrenes myldretid, hvor der er opstået en myre-trafikprop på myrenes motorvej

17:08  

Vilde vidunderlige dyr: En hunfisk bliver til en hanfisk
Vilde vidunderlige dyr: En hunfisk bliver til en hanfisk På et stenrev ude i havet lever der nogle fisk, som hedder rødnæb. De er alle hunner, for hannen i flokken er død. Uden ham kan de ikke få unger. Derfor begynder den største af hunnerne på en fantastisk forvandling.

17:12  

Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen?
Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen? En hun-grævling snuser rundt i skoven. Hun leder efter en han-grævling, som hun kan parre sig med. Hun kommer til en vej, hvor der kører biler. Men selvom grævlinger ser dårligt, og vejen er farlig, så må hun krydse vejen for at lede videre.

17:15  

Ramasjang Redder Bierne - Serien (2:5)
Ramasjang Redder Bierne - Serien (2:5) Dronningen truer Viggo med at gøre ham til rengøringsbi, hvis han ikke finder blomster. Viggo spørger Buller til råds og flyver glad afsted for at finde blomster.

17:30  

Hemmelige dyr: Fiskehovedet i søen (5)
Hemmelige dyr: Fiskehovedet i søen (5) Elliot på 9 år har fundet noget i søen, lige der hvor han bor. Et fiskehoved. Nogen eller noget har spist hele fiskens krop. Derfor har han bedt Isabel om at komme til København for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der har hapset fisken.

17:35  

Sød, nuttet og i fare - Den ensomme påfugl (7)
Sød, nuttet og i fare - Den ensomme påfugl (7) I et sommerhuskvarter går en påfuglehun rundt og irriterer beboerne. Asbjørn og David er bange for at påfuglen vil blive skræmt væk, og de synes det er synd at den er alene og ensom. Så de forsøger at finde fuglens ejer. Men ingen henvender sig, så måske er der ingen ejer. Drengene vil gerne hjælpe fuglen, så de prøver at finde et nyt hjem til den - måske et sted, hvor hun kan få en mage.

17:45  

Sød, nuttet og i fare - Den efterladte kanin (8)
Sød, nuttet og i fare - Den efterladte kanin (8) En stakkels hjælpeløs kanin ligger på marken helt alene og forkommen. Louise og Jonas opdager den på vej til skole og tager den med. Den har det meget skidt og de beslutter at redde den. De vil gøre den frisk igen og så skal den have et nyt hjem, hvor den kan få det godt.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Kender Du Typen? - med butler og bacon
Kender Du Typen? - med butler og bacon Kender Du Typen? besøger i dag en liebhaverlejlighed fra 1908, som ligger centralt i København med udsigt til vand og Tivoli. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup har 285 kvadratmeter at boltre sig på, når de skal finde ud af, hvem der bor i det herskabelige hjem, som vores hovedperson deler med ægtefælle og to drenge. Vært: Mads Steffensen

20:30  

Gintberg, Eskelund og Den dybe Tallerken: Elise Sørensen
Gintberg, Eskelund og Den dybe Tallerken: Elise Sørensen Vidste du, at stomiposen blev opfundet af en anonym sygeplejerske, der hed Elise Sørensen? Komikerne Jan Gintberg og Carsten Eskelund er meget imponerede over, hvordan Elises ide har gjort livet lettere for et utal af patienter verden over, så nu rejser de til hendes fødeby Kalundborg for at undersøge, om området stadig avler kreative borgere. Og DET gør det. Jan og Carsten besøger blandt andet det lugtfri udedas, besøgshesten Henning og Jørn, som har opfundet et drejeligt jagttårn.

DR2

18:45  

Trumps Tweets
Trumps Tweets Hver uge giver Stefan Le Quellec Knudsen og en række USA-entusiaster dig en guidet rundvisning i det amerikanske valg - som det udspiller sig på Donald Trumps glødende Twitter-konto.

19:00  

Clement: Amerikas valg
Clement: Amerikas valg Verdener støder sammen, når folk fra alle ender af nyhedsstrømmen mødes til samtaler med hinanden og med vært Clement Kjersgaard.

20:00  

Clement kalder Jorden
Clement kalder Jorden Tør vi tro på fremtiden? Svaret søger Clement hos de mest anerkendte eksperter i verden og i Danmark.

20:35  

Præsidentvalg 2020: Biden og Trumps valgkamp
Præsidentvalg 2020: Biden og Trumps valgkamp Hvem skal lede Amerika de næste fire år: præsident Donald Trump eller tidligere vicepræsident Joe Biden? Beslutningen falder den 3. november, når amerikanerne går til valg. Gennem afslørende interviews med deres familier, venner, kollegaer og modstander undersøger vi begge kandidaters tilgang til magten. Hvilke definerende øjeblikke har formet deres liv? Hvad driver dem? Hvordan håndterer de kriser? Og hvad er deres visioner for Amerika?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:15  

Kasper og Sofie (8)
Kasper og Sofie (8) Til karneval

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:50  

Wild Kratts (23)
Wild Kratts (23)

19:15  

Zorro (14)
Zorro (14) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Valg USA 2020
Valg USA 2020

DR2

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Kamæleonen
Kamæleonen Den unge Stephen Meyers er pressetalsmand for den idealistiske guvernør Mike Morris, der håber at blive demokraternes præsidentkandidat. Dermed trækkes Meyers ind i et politisk magtspil præget af intriger, manipulation og beskidte tricks, men det viser sig hurtigt, at det er et spil, som Meyers mestrer bedre end de fleste. Medvirkende: Ryan Gosling, George Clooney, Philip Seymour Hoffman m.fl. Instruktion: George Clooney.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:05  

Valg USA 2020
Valg USA 2020

DR2

00:35  

RBG
RBG Kvindesagsforkæmpere og kulturikon. Den nu afdøde højesteretsdommer Ruth Bader Ginsburg er først de seneste år blevet et kendt ansigt i USA. Men hele sit liv har hun kæmpet for kvinders rettigheder og ligestilling. Dette personportræt udforsker hendes ekstraordinære liv, karriere og juridiske arv.

02:10  

I have a dream - historien om Martin Luther King
I have a dream - historien om Martin Luther King Den amerikanske baptistpræst, Martin Luther King (1929-68) var fra 1956 en frontfigur i den amerikanske borgerrettighedsbevægelse. Et engagement der sluttede brat, da han i 1968 blev myrdet af en hvid racist. Arkivfilm og interview med gamle medkæmpere og nutidige aktivister tegner billedet af Martin Luther King og hans store betydning for kampen for de sorte amerikaneres rettigheder dengang og nu.

03:45  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, EGTVED.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1028231140